Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.Έχω μια εργασία και χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Η εργασία είναι η εξής:

Δημιουργήστε αρχείο ιστοσελίδας με όνομα Cinemania.html με την ακόλουθη μορφή:

cinemania.png

(ο κωδικός που έχω κάνει είναι ο εξής:

<html>

<head>

<title>ΤΑΙΝΙΑ</title>

<script>

</script>

<body>

<center>

<h1>Cinemania</h1>

<table>

<tr>

<td>Δώσε ελληνικό τίτλο ταινίας<input type="text" name="grtitle"></td>

</tr>

<tr>

<td>Δώσε πρωτότυπο τίτλο ταινίας<input type="text" name="ustitle"></td>

</tr>

<tr>

<td>Δώσε χρονολογία ταινίας<input type="text" name="time"></td>

</tr>

<tr>

<td>Δώσε σκηνοθέτη ταινίας<input type="text" name="skinothetis"></td>

</tr>

<tr>

<td>Δώσε βασικό πρωταγωνιστή<input type="text" name="actor"></td>

</tr>

<td>Δώσε άλλους ηθοποιούς<input type="text" name="others"></td>

</tr>

<tr>

<td>Δώσε άλλους ηθοποιούς<input type="text" name="others2"></td>

</tr>

</table>

<br>

<input type="submit" name="button" value="Σύντομη Περιγραφή">

</center>)

Στη συνέχεια:Με το πάτημα του κουμπιού Σύντομη Περιγραφή (συμβάν onclick) καλείτε η συνάρτηση makePage().Το αποτέλεσμα της συνάρτησης είναι η δημιουργία νέου παραθύρου με περιεχόμενο ακριβώς όπως στην εικόνα που ακολουθεί:

dassi.png

(Ο κωδικός που έχω κάνει για αυτή την εικόνα είναι:

<html>

<head>

<title>ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΙΝΙΑΣ</title>

<body>

<center>

<h1>Μεθυσμένο Ημερολόγιο</h1>

<p>Η ταινία <b><u>Μεθυσμένο Ημερολόγιο</u></b> (πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά:<b>Rum Diary</b>)

<br>

είναι μια αμερικανική ταινία του <b>2011</b> σε σκηνοθεσία και σενάριο του <b>Μπρους Ρόμπινσον</b>.

<p>

Βασικός πρωταγωνιστής είναι ο <b>Τζόνι Ντέπ</b> ενώ συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί <b>Άαρον Έκχαρτ</b> και <b>Άμπερ Χερτν</b>)

Υπόδειξη

Θα δημιουργήσουμε τη συνάρτηση makePage() προκειμένου να συλλέξουμε τα δεδομένα που καταχωρούμε στα πεδία της φόρμας film.Η συλλογή γίνεται με την αποθήκευση των στοιχείων που εκχωρούνται από το χρήστη σε κάθε πεδίο της φόρμας σε αντίστοιχες μεταβλητές,οι τιμές των οποίων <<προστίθενται>> σε επιθυμητό κείμενο μέσα στο οποίο θέλω να εντάξω τα συγκεκριμένα στοιχεία.Όλο το παραπάνω αποτέλεσμα εκχωρείτε σε μεταβλητή που δηλώνω μέσα στη συνάρτηση.Για να εμφανίσω τα περιεχόμενα της παραπάνω μεταβλητής σε καινούριο παράθυρο την περνάω σαν περίμετρο στη μέθοδο write() που την εφαρμόζω στο αντικείμενο του καινούριου παραθύρου.Έτσι έστω η μεταβλητή story που συγκεντρώνει το αποτέλεσμα της συλλογής των δεδομένων του χρήστη και filmWin το καινούριο παράθυρο τότε με την filmWin.document.write(story); θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Είναι σχεδόν ίδια εργασία με τη προηγούμενη που είχες ρωτήσει - και ναι, (θεωρητικά τουλάχιστον) είσαι σωστή

Δημοσ.

Είναι σχεδόν ίδια εργασία με τη προηγούμενη που είχες ρωτήσει - και ναι, (θεωρητικά τουλάχιστον) είσαι σωστή

Βασικά δεν ξέρω τι πρέπει να βάλω μέσα στο <script></script> και που-πως να βάλω το filmwin,makePage()κλπ. Δεν καταλαβαίνω αυτά που λέει στην υπόδειξη.Δεν μπορείς να μου δώσεις τον κώδικα?Με έχει παιδέψει απίστευτα αυτή η εργασία.Οι άλλες ήταν λίγο πιο εύκολες.Αν έχεις διάθεση να βοηθήσεις καλός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...