jimmakosthrylos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Λοιπόν...καλησπέρα! Είχα μια δωροεπιταγή για τα mediamarkt και είπα να πάρω μια οθόνη για pc.Πήγαινα ν αγοράσω την http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html αλλά δεν την είχα ετοιμοπαράδωτη.Έτσι ο πωλητής μου πρότεινε την http://www.skroutz.gr/s/321340/LG-IPS226V-21-5.html και την αγόρασα... 1.Ποια είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη οθόνη και 2.Μηπως ξέρει κανείς τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω(calibration)??
κοκολινος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Και εγω αυτη σκεφτομαι να παρω..!!Την δουλεψες???Εχει καλη ποιοτητα???
jimmakosthrylos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Και εγω αυτη σκεφτομαι να παρω..!!Την δουλεψες???Εχει καλη ποιοτητα??? δε μπορώ να πω με σιγουριά.Στα θετικά του σίγουρα οι συνδέσεις dvi,hdmi και η έξοδος ήχου που έχει.Κάτι ταινίες όπως και παιχνίδια στο xbox360 μια χαρά έδειχναν. Στις κριτικές που διάβασα είχε πολλά θετικά σχόλια....
κοκολινος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εσενα πως σου φαινεται???Τι οθονη ειχες πριν????
jimmakosthrylos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εσενα πως σου φαινεται???Τι οθονη ειχες πριν???? Είχα μια samsung syncmaster 15" άρα οποιαδήποτε οθόνη με full hd και αν έπαιρνα θα μου φαινόταν διαστημόπλοιο μπροστά σ αυτήν που είχα... Πάντως δεν το μετάνοιωσα...αυτο είναι σίγουρο... ps:Εχω ακόμα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις..
κοκολινος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ααα και εγω σε παρομοια κατασταση ειμαι...!!!Αρα να παω σε αυτη και εγω εε????
jimmakosthrylos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ααα και εγω σε παρομοια κατασταση ειμαι...!!!Αρα να παω σε αυτη και εγω εε???? κοίτα πρίν καιρό είχα μια samsung full hd 23" ενός φίλου με αυτήν δεν βλέπω ή τουλαχιστον δεν καταλαβαίνω εγώ διαφορά... τώρα κάτι που ξέχασα ν αναφέρω πριν,στο media έχει πολλές οθόνες και αναμεσά τους αυτές οι οποίες ανέφερα προηγουμένως σε μια φάση έδειξαν μια εικόνα που είχε μπόλικο άσπρο και εκεί έβλεπες την διαφορά των ips με τις άλλες,φαινόταν πιο άσπρο. αν είσαι κοντά σε media και δε βαριεσε πέρνα να δεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.
κοκολινος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Κρητη ειμαι...Δεν χουμε Media....!!Γενικα εχω ακουσει τα καλυτερα για ips πανελ...!!Ειναι πιο ξεκουραστες και τετοια.!!!!
BalthazarX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Από τη στιγμή που την πήρες, λίγο αργά δεν είναι για να πει κανείς τη γνώμη του; Δοκίμασε αυτά για αρχή: RGB 48,54,54 / Αντίθεση 70 / Φωτεινότητα 39 Πάντως εκτός και αν ήταν ανάγκη ίσως έπρεπε να περιμένεις την ips235...
jimmakosthrylos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Από τη στιγμή που την πήρες, λίγο αργά δεν είναι για να πει κανείς τη γνώμη του; Δοκίμασε αυτά για αρχή: RGB 48,54,54 / Αντίθεση 70 / Φωτεινότητα 39 Πάντως εκτός και αν ήταν ανάγκη ίσως έπρεπε να περιμένεις την ips235... ναι λίγο δύσκολο λόγω δουλειας. Γιατί έπρεπε να περιμένω την ips235??Λόγω μεγέθους ή κάτι άλλο??
BalthazarX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τώρα πρόσεξα τη διαφορά στην ίντσα βασικά..Νόμιζα πως και οι 2 ήταν 23'' Όπως και να'χει, η ips235 είναι το νεώτερο μοντέλο έχοντας την ίδια τιμή με την 236. Στα θετικά της ή βελτιωμένη αντίθεση,απόκριση και ίσως καλύτερα χρώματα(έρχεται και εργοστασιακά καλιμπραρισμένη) Η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα αλλά και εκεί προτιμώ την ips235. Δεν μιλάμε φυσικά για τραγικές διαφορές. Απλά από τη στιγμή που είναι στα ίδια χρήματα δεν βρίσκω το λόγο να πάει κανείς στην 236 (εκτός και αν του αρέσει περισσότερο αισθητικά)
jimmakosthrylos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τώρα πρόσεξα τη διαφορά στην ίντσα βασικά..Νόμιζα πως και οι 2 ήταν 23'' Όπως και να'χει, η ips235 είναι το νεώτερο μοντέλο έχοντας την ίδια τιμή με την 236. Στα θετικά της ή βελτιωμένη αντίθεση,απόκριση και ίσως καλύτερα χρώματα(έρχεται και εργοστασιακά καλιμπραρισμένη) Η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα αλλά και εκεί προτιμώ την ips235. Δεν μιλάμε φυσικά για τραγικές διαφορές. Απλά από τη στιγμή που είναι στα ίδια χρήματα δεν βρίσκω το λόγο να πάει κανείς στην 236 (εκτός και αν του αρέσει περισσότερο αισθητικά) Νομίζω σ αυτο κάνεις λάθος..Έρχεται και αυτή καλιμπραρισμένη για τα άλλα δεν τα πολυσκαμπάζω και ηδιαφορά στην τιμή είναι γύρω στα 25ε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πήρες καλή οθόνη, μη σκοτίζεσαι κατ εμέ, δεν υπάρχει λόγος. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα την 23αρα λόγω μεγέθους και μόνο. Για σένα όμως που ήσουν με 15αρα μικρό το "κακο".
Αστροβασίλης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδια αν ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ καλες ρυθμισεις για 236 226 ας πει... Τωρα... ΟΛΕΣ e-IPS ειναι αρα.... Κατ εμε η 235 236 κερδιζει η '6' λογω design η '5' θυμιζει την 2260Τ τη προηγουμενη.... Την 236V την πηρα απο digitalmaster.gr στα 168 Ε πριν ενα μηνα.. Παντως ΟΛΟΙ εδω και ενα εξαμηνο εχουν τρελαθει στα φορουμ με τα e-IPS σιγα τα οααα... λιιγο καλυτερη απο μια καλη κλασσικη ειναι... προσωπικα..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παντως ΟΛΟΙ εδω και ενα εξαμηνο εχουν τρελαθει στα φορουμ με τα e-IPS σιγα τα οααα... λιιγο καλυτερη απο μια καλη κλασσικη ειναι... προσωπικα.. [/size] Κοίτα, εφόσον έχουν ίδιες τιμές πλέον δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πάρει tn. Αν όμως έχει ήδη tn δεν υπάρχει και λόγος να το αλλάξει. Τώρα για την υπερβολή έχεις απόλυτο δίκιο, ξεχειλίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα