Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η ΕΑ ανακοίνωσε την επικείμενη διακοπή της online υποστήριξης για 14 ακόμα παλιά παιχνίδια της, τα οποία σύμφωνα με την εταιρία παίζονται πια από ελάχιστους. Το θέμα είναι ότι κάποια από αυτά δεν είναι και τόσο…παλιά. Τρανό παράδειγμα το EA Sports MMA, που μάλιστα ήταν από τους πρώτους τίτλους με online pass, το οποίο υποτίθεται υπάρχει για να χρηματοδοτεί την online υποστήριξη των παιχνιδιών. Το ΜΜΑ βγήκε πριν ενάμισι χρόνο και, όπως είναι λογικό, το κλείσιμο των servers του προξενεί αντιδράσεις. Αναλυτικά τα...μελλοθάνατα παιχνίδια παρακάτω.
April 13, 2012 — Online Services Shutdown

BOOM BLOX Bash Party (Wii)

Burnout Revenge (Xbox 360)

EA Create (PC, PlayStation 3, Wii, Xbox 360)

EA Sports Active 2.0 (PlayStation 3, Wii, Xbox 360)

EA Sports Active NFL Training Camp (Wii)

FIFA 10 (PlayStation Portable, Wii)

The Godfather II (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

MMA (PlayStation 3, Xbox 360)

Need for Speed ProStreet (PlayStation 3, Xbox 360)

The Saboteur (PlayStation 3, Xbox 360)

Spare Parts (PlayStation 3, Xbox 360)

March 31, 2012 — Online Services Shutdown

Battlefield 3: Aftershock (iPad, iPhone, iPod touch)

Fantasi Safari (iPad, iPhone, iPod touch)

Ghost Harvest (iPhone)

Εκνευρισμός Για Το Κλείσιμο Servers Της EA

Δημοσ.

η χειροτερη; εταιρια για μια ακομα φορα ξαναχτυπα

Α σε παρακαλώ, τα σκήπτρα της χειρότερης εταιρείας τα έχει η Ubisoft :-D

Αυτό πάντως είναι ένα πρώτο δείγμα γιατί δεν είναι καλό αυτό που γίνεται τώρα τελευταία με την κάθε εταιρία να βγάζει ένα client και να είναι τα παιχνίδια σε cloud υπηρεσίες. Αποφασίζουν να κλείσουν τους server και συ μένεις με το cd στο χέρι. :-( έχοντας ωστόσο πληρώσει το παιχνίδι στην κανονική τιμή του και χωρίς να σου δίνουν refund. Μυρίζει αλητεία ή ιδέα μου??

Δημοσ.

Καλα οκ, EA, Activision-blizzard, Ubisoft, Capcom κατεχουν τα σκηπτρα για τετοιου ειδους παπαρες. Το εχω πει πολλες φορες στο παρελθον και με εξαιρεση την Capcom οι παραπανω εταιριες πρεπει να κλεισουν, τελεια και παυλα. Να τη χεσω την τεχνολογικη αναπτυξη οταν γαμανε με τετοιο τροπο τους consumers.

Δημοσ.

Καλα οκ, EA, Activision-blizzard, Ubisoft, Capcom κατεχουν τα σκηπτρα για τετοιου ειδους παπαρες. Το εχω πει πολλες φορες στο παρελθον και με εξαιρεση την Capcom οι παραπανω εταιριες πρεπει να κλεισουν, τελεια και παυλα. Να τη χεσω την τεχνολογικη αναπτυξη οταν γαμανε με τετοιο τροπο τους consumers.

Πότε έκλεισε η blizzard server με παιχνιδι ;;;;;; .........

Ακόμα και το Diablo 2 12 χρόνια μετά και παίζεις Online ....

Δημοσ.

Πότε έκλεισε η blizzard server με παιχνιδι ;;;;;; .........

Ακόμα και το Diablo 2 12 χρόνια μετά και παίζεις Online ....

Δεν το λεω μονο απο τις μπαρμπουτσαλιες οπως αυτη. Γενικα μιλαω. Αυτες οι εταιριες εχουν κακιστες πρακτικες στις μπιζνες τους. Επισης η Blizzard δεν ειναι μονη της, ειναι Activision-blizzard.

Επισης Σταυρακα λιγο νιονιο παραπανω δεν βλαπτει. Βαλε το λιγο να δουλεψει πριν προσπαθησεις να μου την πεις τουλαχιστον.

Δημοσ.

Η blizzard δεν έχει κακή πολιτική?? Ε καλά και γω είμαι uberfan των παιχνιδιών της αλλα ο μόνος λόγος που δεν την κράζουμε τόσο είναι γιατί έχει παιχνιδάρες. Το να συνδέεται με το account το παιχνίδι και να μην μπορείς να το πουλήσεις και το γεγονός ότι θες σύνδεση στο ιντερνετ συνέχεια στο sc2 για να παίξεις ακόμα και singleplayer δεν την βάζει στην κατηγορία? Άσχετα αν είναι των golden boys της activision οι ιδέες, το θέμα παραμένει ότι είναι στην κατηγορία εταιρειών με τα χειρότερα drm policies.

Επίσης το ότι υπάρχει σήμερα σαν εταιρεία δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει για πάντα. Αν σε 5 χρόνια χρεωκοπήσει πως θα παίζω εγώ το κανονικά αγορασμένο μου starcraft, diablo κλπ?

Δημοσ.

αυτο ισχυει γενικα ομως .

Οταν χρεωκοπησε η commodore είχα Amiga 500 - 1200 . Δεν ζητησα τα ρεστα γιατι ειχα γουσταρει τοσα χρονια με τα παιχνιδια τους . Οταν ομως χρεωκοπησε τελος και τα παιχνιδια σταματησαν .

Συμφωνω οτι η blizzard κανει @@ριες με το Always Online αλλα μηπως καπου κατα βαθος φταιμε και εμεις που κοιταμε οτι παιχνιδι βγαινει να το κατεβασουμε πρωτα αντεγραμμενο γιατι δεν ειμαστε οι μαλ@κες που θα πληρωσουμε ;

Δημοσ.

Τα περί κρακαρισμένων game είναι μούφες, τα ακούμε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον χώρο αλλά να τα πιστεύουμε κιόλλας; Οι downloaders ποτέ δεν ήταν υποψήφιοι πελάτες, και οι πελάτες τους θα αγοράσουν αυθεντικό το παιχνίδι No matter what.

http://www.computerandvideogames.com/291430/pc-game-sales-hit-record-high-in-2010-report/

Επίσης γιατί το ξέχασα, αντί να κάτσουν να σκεφτούν ότι η μεγαλύτερη εταιρία αυτή την στιγμή από θέμα κέρδους + παιχτών ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ είναι η Riot που έχει ξεπεράσει την Activision (&Blizzard δλδ) με ένα παιχνίδι που ... ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.

Nvidia-Game-Sales-Data-640x357.jpg

Δημοσ.

Συγνώμη αντιδραστικοί έλληνες...αλλά παίζετε κάποιο από αυτά;Όχι..

Πρόκειται να τα παίξετε; Όχι..

Θα τα αγοράζατε στο μέλλον;Όχι..

Γιατί μια εταιρία να χαλάει bandwidth επειδή κάποιοι μια φορά όταν το θυμηθούν να θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι,που έχουν λίγο κόσμο;και όλα είναι για κονσόλα ή κινητό...

ναι οκ,πάμε με την φιλοσοφία αφού το παίρνω θα μπορώ να έχω πρόσβαση πάντα..Αλλά δεν κάνει κάτι παράνομο..Όποιος αγοράζει τα παιχνίδια της,και διαβάζει το disclaimer της ΕΑ,γράφει μέσα γιαυτό

Το bf 1942 και το bf2 ακόμα έχει servers (αν και δεν έχει host από ΕΑ). ή πχ το nfs online να που ακόμα υπάρχει..Επειδή έχουν κόσμο!

over n out.

στο φιφα,πάντως γράφει μέσα,ότι μετά το περας της αγωνιστικής περιόδου,θα έχει online για 15μήνες ακόμα..

Δημοσ.

Άσε ρε Ikaruga στα games της η Blizzard σκέτο Blizzard παρουσιάζεται και το ίδιο ισχύει και για την Activision.

Την μπαρούφα δεν την σώζεις με τυπικότητες.

P.s Το Sc2 μια χαρά παίζει offline αρκεί να έχεις κάνει one-time activation.

Δημοσ.

Συγνώμη αντιδραστικοί έλληνες...αλλά παίζετε κάποιο από αυτά;Όχι..

Πρόκειται να τα παίξετε; Όχι..

Θα τα αγοράζατε στο μέλλον;Όχι..

Γιατί μια εταιρία να χαλάει bandwidth επειδή κάποιοι μια φορά όταν το θυμηθούν να θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι,που έχουν λίγο κόσμο;και όλα είναι για κονσόλα ή κινητό...

ναι οκ,πάμε με την φιλοσοφία αφού το παίρνω θα μπορώ να έχω πρόσβαση πάντα..Αλλά δεν κάνει κάτι παράνομο..Όποιος αγοράζει τα παιχνίδια της,και διαβάζει το disclaimer της ΕΑ,γράφει μέσα γιαυτό

Το bf 1942 και το bf2 ακόμα έχει servers (αν και δεν έχει host από ΕΑ). ή πχ το nfs online να που ακόμα υπάρχει..Επειδή έχουν κόσμο!

over n out.

στο φιφα,πάντως γράφει μέσα,ότι μετά το περας της αγωνιστικής περιόδου,θα έχει online για 15μήνες ακόμα..

Προφανώς το σχολιάζουμε επειδή αυτό αποδεικνύει το ότι όταν τα παιχνίδια τα αγοράζεις και είναι συνδεδεμένα με clients ή accounts δεν σου ανήκουν. Κάποια στιγμή θα χρεωκοπήσει η εταιρεία ή δε θα είναι κερδοφόρο γιαυτην να κρατάει κάποιους server ή θα αποφασίσει να κλείσει server για να προωθήσει άλλο παιχνίδι. Εσύ όμως refund δεν θα πάρεις ποτέ. Το ότι το λέει στην EULA είναι προφανές και δεν σχολιάζουμε το ότι δεν το ξέρουμε ή ότι το κρατάνε μυστικό. Σχολιάζουμε την πολιτική τους η οποία είναι απλά αλητεία. :D

Και στόχο δεν έχει την πειρατεία αλλά το second hand market που νομίζω καίει πιο πολύ της εταιρείες. Γιατί ξέρουν ότι αυτός που θα το κατεβάσει δε είναι υποψήφιος πελάτης. Αυτός όμως που θέλει να το πάρει μεταχειρισμένο είναι. Το να σου κόβουν την επιλογή μεταπώλησης είναι τραγικό, απαράδεκτο και μοναδικό στο gaming industry.

P.s Το Sc2 μια χαρά παίζει offline αρκεί να έχεις κάνει one-time activation.

Χωρίς achievements όμως εκτός αν το αλλάξανε. Και καλώς ή κακώς εγώ τα achiements τα θέλω. Δλδ όταν πάω στο χωριό μου και θέλω να βγάλω το campaign στο brutal επειδή είναι η μόνη περίοδος που έχω χρόνο δεν είναι μλκια να μην πάρω το chivo?

Και επίσης να υπενθυμήσω την έλλειψη lan άρα ακόμα ενας περιορισμός στην offline χρήση. Αν πέσει το internet του σπιτιού μου εγώ δεν μπορώ να παίξω με άτομα που έχουμε μαζευτεί. Καλά βέβαια αυτό έτσι κ αλλιώς δεν μπορώ να το κάνω γιατί το bandwidth δε φτάνει. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...