Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται από 1 HDMI να έχουμε έξοδο σε δύο οθόνες σε extended mode; Αγόρασα αυτό το οποίο λέει πως κάνει κάτι τέτοιο, αλλά όταν συδέω τα δύο DVI βύσματα τότε χάνεται το σήμα και από τις δύο οθόνες.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το δοκίμασα σε Mac Mini και όχι σε κάποια αυτόνομη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Για πιο λόγο δεν συνδέεις τις οθόνες την κάθε μια ξεχωριστά σε ξεχωριστή θύρα της καρτας...

Με αυτό που αγόρασες και να δούλευε,,extent δεν θα μπορούσες να κάνεις ... το μονο που θα πετύχενες θα ήταν να βλέπεις ακριβώς το ίδιο πράγμα και στις δύο οθόνες!!

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα λέει ο stm00192 συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο adaptorάκι δουλεύει όταν έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ανάλυση στις οθόνες που συνδέεις πάνω του...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το δοκίμασα σε Mac Mini και όχι σε κάποια αυτόνομη κάρτα γραφικών.

Οπα τα ψιλά γράμματα δεν τα διαβασα!!

Μαλλον το mac mini εχει μόνο μία έξοδο HDMI εεε?? Εκτός αν είναι απο τα τελευταία και έχει και thunderbolt.

Αν εχει μόνο μία τότε δεν μπορείς να έχεις extended desktop με την καμία.. αν έχει και thunder τοτε πρέπει να πάρεις έναν μετατροπαια HDMI to DVI και ενα ΤΒ to DVI και να τις συνδέσεις ξεχοριστά....

Με αυτό που πήρες μπορείς να πετύχεις μονο clone και αυτό μόνο υπο την προυποθεση ότι και οι δύο οθόνες υποστηρίζουν την ίδια εγγενή ανάλυση όπως σου είπε ο JIMBOAthens.

Δημοσ.

Οι οθόνες είναι ίδιες οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την ανάλυση.

Έχει thunderbolt, απλά έλεγα μπας και έκανα δουλειά με αυτό που πήρα. Οπότε μονόδρομος πλέον η αγορά thunderbolt -> DVI, σωστά;

Δημοσ.

Οι οθόνες είναι ίδιες οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την ανάλυση.

Έχει thunderbolt, απλά έλεγα μπας και έκανα δουλειά με αυτό που πήρα. Οπότε μονόδρομος πλέον η αγορά thunderbolt -> DVI, σωστά;

Ναι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...