Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Πριν απο καποιες μερες συνδεσα το μπροστινο πανελ που έχει το PC μου για μονο για στερεο ηχεία και μικρόφωνο.Αφου το συνδεσα ομως συνειδητοποιησα οτι τα 2 μπροστινα ηχεια απο τα 5.1 μου δεν δουλευαν.Δοκιμασα να αποσυνδέσω τελειως τα καλωδιακια του πανελ απο τη μητρικη αλλα τιποτα.Τα δυο πισω οπως και το κεντρικο και το woofer δουλευουν αλλα τα δυο μπροστινα οχι.Παρακαλω βοηθηστε...

Δημοσ.

δοκίμασε αύτο το πρόγραμμα http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3

κάνε εγκατάσταση του drivers που σου δίνει το λινκ ανάλογα με το λογισμικό σου και μετά από το πρόγραμμα που δίνετε μαζί με τα drivers ρύθμησε τα ηχεία σου

Δημοσ.

Το δοκιμασα αυτο φιλε αλλα δεν μου δινει κανενα προγραμμα.Το προγραμμα που εχω ειναι αυτο στη φωτο λιγο πιο πανω που ειναι της MSI

Δημοσ.

Φιλε sl028 δεν μου δουλεψαν αυτοι οι drivers.Επισης ειχα διαβασει στον οδηγο της μητρικης μου οτι σε περιπτωση που θελω να αποσυνδεσω μετα το μπροστινο πανελ πρεπει λεει να 'βραχυκυκλωσω' τα καλωδια η καπως ετσι για να στελνει σημα ξανα στην πισω εξοδο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...