Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας θελει μια φιλη μου ενα *κουτι* για γενικη χρηση δλδ ελαφρυ gaming Οπως sim2,lol,dota2. να βλεπει ταινιες ,σερφαρισμα. οθονη εχει μια 20ιντσες HD.

ποντικι πληκτρολογιο ηχεια εχει.... θελει ενα πληρες κουτακι. σκεφτομουνα σε amd A8-3870K μερια αλλα δεν ξερω και περιμενω τα φωτα σας! η αγορα να γινει απο αθηνα και απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι.και σκληρος 1tb σιγουρα γτ θελει να κατεβαζει ταινιες! αυτααα! :mrgreen:

Δημοσ.

Φιλε μου ποιο ειναι το συγκεκριμενο μαγαζι που λες γιατι πρεπει να δουμε τιμες.εκτος και εαν εννοεις οτι θελεις ολα τα κομματια να ειναι απο ενα οποιοδηποτε μαγαζι της Αθηνας και οχι απο διαφορα.

Επεξεργαστης LinAMD A8-3850 x4 Core APU 121,00 €

Μητρικη Gigabyte A75M-S2V 64,99 €

Κουτι SuperCase LX-803 Black Case 42,50 €

Σκληρος Seagate 1TB Barracuda SATA III 103,98 € (η βλακεια εδω ειναι οτι εχει 1 ετος εγγυηση.αλλιως πας στον wd ιδιας χωρητικοτητας με 130 euros αλλα με 5 χρονια εγγυηση)

Τροφοδοτικο Corsair Builder Series CX500 V2 62,99 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX Red Limited Edition 1600MHz CL9 46,99 €

Dvd recorder LG Electronics GH22NS70 19,99 €

Συνολο 462,44

Δημοσ.

Για την χρηση που το θελει,οχι φυσικα.ουτε Overclock θα κανει ουτε τιποτα.

καλυτερα να δωσει οσο λιγοτερα γινεται.γιατι μετα παμε και σε αλλες προτασεις.....πχ εναν ssd η τον δισκο με την 5ετη εγγυηση.καταλαβες πια ειναι η διαφορα?

λογικα θα το στησει το μαγαζι ετσι?οποτε επιλεγουμε ενα καταστημα.

εαν ειναι να ανεβει το κοστος μπορει να γινει και συνθεση με Intel αλλα δεν βρισκω τον λογο να παει σε κατι ακριβοτερο για την χρηση που το θελει.η οθονη 1680Χ1050 λογικα ε?μια χαρα ειναι το απο πανω.

Δημοσ.

1000+ με ανοιχτο multi... δεν νομιζω τα 10 ευρω να ειναι θεμα...και αφου εισαι και μεσα στο μπατζετ βαλε αυτον και μια ψυκτρουλα κιολας σαν τουτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21469&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined και κυρια η φιλεναδα σου!

Δημοσ.

Διαβάσατε τη χρηση και το άτομο για το οποίο προορίζεται το μηχάνημα?

ναι δεινοσαυρε γτ?εχεις αλλες αποψεις?:D

Δημοσ.

Για τη σύνθεση όχι. Καμία. Τον πόνο σας για το ανοιχτό multi δεν καταλαβαίνω σε μηχάνημα που πάει σε κοπέλα (1) που θα κάνει βασική χρήση (2). Θα ανοίγουν πιο γρήγορα οι σελίδες στο facebook? :P Αν είναι στην ίδια τιμή, ας το πάρει και με ανοιχτό, και με ξεχαρβαλωμένο αμα λαχει multi αλλά τα +1000 δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Για τη σύνθεση όχι. Καμία. Τον πόνο σας για το ανοιχτό multi δεν καταλαβαίνω σε μηχάνημα που πάει σε κοπέλα (1) που θα κάνει βασική χρήση (2). Θα ανοίγουν πιο γρήγορα οι σελίδες στο facebook? :P Αν είναι στην ίδια τιμή, ας το πάρει και με ανοιχτό, και με ξεχαρβαλωμένο αμα λαχει multi αλλά τα +1000 δεν καταλαβαίνω.

Και επειδή είναι κοπέλα ρε Δεινόσαυρε τι έγινε??... οι κοπέλες δεν εχουν δικαιωμα στο oc ή κατα τα δικά σου λεγόμενα είναι ικανες να χρησιμοποιούν μονο το fb??...

Σε κόβω για λίγο φαλλοκρατη ή μου φένεται?? Αντε μην σε στείλω σουμπιτο στην Karmen και σ περιλάβει!!! :P :P

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Είδες καμιά άλλη εκτός από την καρμεν? Εγώ μια ακόμα κοπελίτσα θυμάμαι που είχε λιώσει μια 6870 στο ρεύμα (koritsi gia pc το nick αν θυμάμαι καλά). Κατά τεκμήριο, όχι δεν ασχολούνται. Ένα καλο κραγιόν κοστίζει όσο μια ψύκτρα. Ας μη σπαταλάνε τα λεφτά τους σε άχρηστα πράγματα λοιπόν. :-D

Φλλοκράτης δεν είμαι. Απλά είμαι άνδρας παραδοσιακος και όχι metrosexual.

Δημοσ.

Πωωωω ... βρώμισε βαρβατίλλα ρε παιδακι μου.... :P :P

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Είδες καμιά άλλη εκτός από την καρμεν? Εγώ μια ακόμα κοπελίτσα θυμάμαι που είχε λιώσει μια 6870 στο ρεύμα (koritsi gia pc το nick αν θυμάμαι καλά). Κατά τεκμήριο, όχι δεν ασχολούνται. Ένα καλο κραγιόν κοστίζει όσο μια ψύκτρα. Ας μη σπαταλάνε τα λεφτά τους σε άχρηστα πράγματα λοιπόν. :-D

χαχαχαχα! εγω στην δικια μ κοπελα δεν θες να σου τι pc της εφτιαξα γτ μαλλον θα μου ριξεις HeadShot! χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...