panosflow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Παιδια το Deal εγινε.Σημερα δεν προλαβενω να κοιταξω πολλα πραγματα απο αυριο το βραδυ λεπτομεριες και αποριες. Λιγο που ασχοληθηκα εχω εντοπίσει ενα προβληματακι.Αγορασα απο το Public μεταχειρισμενο το Alan Wake(Βασικα μετα ειδα οτι προερχετε απο Bundle πακετο αλλα τεσπα).To εβαλα να το δω λιγο και εκει στην πρωτη σκηνη με τον φαρο οταν τον κοιταει και κατεβαζει το βλεμα του αποτομα η εικονα κανει 'νερα' αυτα τα γνωστα σπασιματα στην μεση.Παρακατω κανει και αλλα τετοια σε αποτομες αλαγες τις καμερας.Το δοκιμασα σε ολες τις TV ΠΟυ εχω σπιτι 2 lcd μια 40αρα και μια 32αρα και μια crt. Στις Lcd η συνδεση εγινε με HDMI ενω στην Crt με τα καλωδια.Α την δοκιμασα και στο pcmonitor(5 ms) που εχει hdmi εισοδο αλλα τα ιδια. Φταιει το cd? Oλες η τηλεωρασεις ή το Xbox?Δεν εχω και αλλο παιχνιδι να δοκιμασω μιας και το adventure kinect που μου εδωσε θελει update για να παιξει. Να κανω update γενικα ή οχι για τυχον μελοντικο πειραγμα? Το wii το εβαλα λιγο στην 40αρα αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα ποιοτικα που βγαζει.Yπαρχει τροπος να βελτιωθει η εικονα του?
adi32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Για το Wii πρεπει να παρεις καλωδιο component και να ρυθμισεις την αναλυση για καλυτερη εικονα Απο γραφικα μην περιμενεις πολλα γιατι το δυνατο σημειο του wii ειναι αλλο
panosflow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μωρε το ξερω δεν περιμενω τα γραφικα απο το wii απλα για λιγο καλυτερο αποτελεσμα γιατι ετσι φενετε αρκετα θολη η εικονα.. Αυτο που παρατηρησα στο Alan Wake ειναι στο video στο 2.08-2.09
orck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Παντως υπαρχουν κονσολες "αντιγραφα". Ξεγελανε μονο τους παπουδες που πανε στα Jumbo να παρουν την "λευκη παιχνιδομηχανη που κρατας το χειριστιριο στο χερι και παιζεις τενις" και καταληγουν τα εγγονια να περνουν το iSports. Και σε τιμη κανονι που μονο τα Jumbo μπορουν να προσφερουν. Ετσι νομιζουν Καμια σχεση απολυτος. ΥΓ Εχει πεσει πολυ η Apple τωρα τελευταια, εαν ηταν εν ζωη ο jobs θα ειχε δωσει εντολη να μυνησει οποιον χρησιμοποιει το γραμμα i πριν οτιδηποτε αλλο. Τωρα το iSports ειναι πιασμενο για μια αθλια κινεζια.
panosflow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Παιδια καμια απαντηση σε αυτα που εγραψα εχετε?Να ρωτησω οταν το κουναω το μηχάνημα ακουγετε σαν να εχει ενα μικρο κομματακι μεσα που (εσπασε?) ? Τα 250γιγα χρειάζονται μονο για να αποθηκεύω demo μουσικη κλπ και μονο αν το 'σπασω' αποθηκευω και παιχνιδια? Πως μπορω να βρω πληροφοριες για το xbox μητρικες κλπ?
v0rtex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 τι πληροφοριες θες .. αν σπαει ? Κοιτα απο πισω στο αυτοκολλητο κατω απ το CE(!) ποσα αμπερ λεει. Αν ειναι 10.83Α 99% να γινεται RGH
panosflow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 10.83a ειναι ναι..Τι μητρικη φοραει μπορουμε να δουμε? Update το firmware να το κανω?
v0rtex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Trinity μητρικη ειναι, update μπορεις να του κανεις ναι.
panosflow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μαλιστα. Τελικα τα νερα που παρατηρησα στο Alan Wake (post 16,18)ειναι γενικο φαινομενο? Επισης μπορει καποιος να μου δωσει μια λιστα με must games των 2 κονσολων ? Μιας και λεω να αγορασω κανενα παιχνιδι για το ΧΒΟΧ Δεν εχω καποια ιδιαίτερη προτίμηση αν και εχω μια αδυναμια στα rpg και ειδικα στα jrpg. Στο wii λεω να του αλλαξω λιγο τα φωτα πρωτα μιας και απο οτι ειδα λιγο το softmod ειναι αρκετα πιο ευκολο απο το rgh κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα