Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια!

Κέρδισε ένα παλικάρι ένα xbox 360 250gb μαζί με kinect και ενα wii μαυρο sports..

Μου τα δίνει και τα δυο 180ευρώ..Δεν έχουν εγγύηση γιατι τα ειχε πάρει πριν ενα χρόνο..

Αξίζει; Τι να προσέξω;

Δημοσ.

Για σας παιδια!

Κέρδισε ένα παλικάρι ένα xbox 360 350gb μαζί με kinect και ενα wii μαυρο sports..

Μου τα δίνει και τα δυο 180ευρώ..Δεν έχουν εγγύηση γιατι τα ειχε πάρει πριν ενα χρόνο..

Αξίζει; Τι να προσέξω;

180 ευρώ το καθένα ή και τα 2? Άμα είναι και τα 2 πες να τα δώσει σε μένα :P

Xbox 360 250GB εννοείς. Δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα. :)

Δημοσ.

Και τα δύο μαζί, και μπορώ να τα κατεβάσω στα 130 ευρώ. Απλά με κρατάει μήπως δεν είναι "αυθεντικά" επειδή τα έχει κερδίσει σε διαγωνισμό, και έχω ακούσει ότι δεν υποστηρίζονται από τη Sony Hellas κλπ...

Δημοσ.

Απο τι sony σίγουρα όχι γιατι είναι της Μicrosoft και της Nintendo.

Δεν νομίζω να είναι μούφα...

Αλλά το καλύτερο θα είναι να πας και να τα δεις σε λειτουργία οπότε θα είναι όλα εντάξει!!!

Δημοσ.

Και τα δύο μαζί, και μπορώ να τα κατεβάσω στα 130 ευρώ. Απλά με κρατάει μήπως δεν είναι "αυθεντικά" επειδή τα έχει κερδίσει σε διαγωνισμό, και έχω ακούσει ότι δεν υποστηρίζονται από τη Sony Hellas κλπ...

Καλά 130 ευρώ δεν το συζητώ. Χτύπα τα κατευθείαν! 130 ευρώ είναι καταπληκτική τιμή μόνο για xbox 360 + kinect. Και αφού έχει και 250GB σκληρό δεν το συζητώ.

Τα κέρδισε σε ελληνικό διαγωνισμό? Μούφα κονσόλες λίγο δύσκολο να υπάρχουν. Λογικά πρέπει να υποστηρίζονται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Πάνε δες τα και μόνος σου.

Δημοσ.

Παιδιά 150ευρώ μου τα δίνει..τα χτύπαω? Από διαγωνισμό στο fb τα κέρδισε..πως θα καταλάβω ότι είναι τα αυθεντικά?

Δημοσ.

Wtf...Κερδισε και τα 2 σε διαγωνισμο???Τοσους διαφωνισμους εχω παιξει ρε γμτ και δεν εχω κερδισει τιποτα και αυτος και τα 2?.... :cry:

Δημοσ.

Η τιμή είναι υπερβολικά χαμηλή και αυτό καλά είναι να σε βάλει σε υποψίες.

Μούφα κονσόλες δεν υπάρχουν και δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα σχετικό. Υπάρχουν όμως κονσόλες χαλασμένες και κονσόλες κλεμμένες... Για να καταλάβεις μόνο το Χ360 που περιγράφεις κάνει πάνω από 300 σε προσφορές μάλιστα.

Η δικαιολογία του ¨διαγωνισμου¨ μοιάζει αρκετά ύποπτη επίσης. Τσέκαρε το καλά πριν προχωρήσεις σε αγορές. Πάντως θέμα τιμής δε τίθεται όπως καταλαβαίνεις. Σίγουρα είναι (κάτι παραπάνω από) συμφέρουσα.

Δημοσ.

Μηπως τα "ψωνισε" σε καμια διαδηλωση? Λεω εγω τωρα...

χαχα λες?οπως μια γνωστη μου που πηρε iphone 4 150 euro κ ηταν απο τις διαδηλωσεις

Δημοσ.

χαχα λες?οπως μια γνωστη μου που πηρε iphone 4 150 euro κ ηταν απο τις διαδηλωσεις

καλο θα ηταν για νομικους λογους να..εξαφανιζολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...