Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουνε άλλα βίντεο με unreal engine 3 για να δούμε ή ζητάμε πολλά?

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που χρησιμοποιούν την UE3, απλά αυτό δείχνει τι μπορεί να κάνει η μηχανή στα έπακρά της.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μάλλον τα παρακάτω παιχνίδια θα τα δούμε όλα μετά τα χριστούγεννα... :)

http://www.youtube.com/watch?v=eUml11XLmsc&feature=plcp

το AC3 γιατι μετα τα χριστουγεννα?ειχε ακουστει οτι θα παρει αναβολη για τελη Νοεμβρη αλλα η Ubisoft το διεψευσε και ειπε θα κυκλοφορησει κανονικα στις 31 Οκτωβρη.Οποτε για το συγκεκριμενο δεν νομιζω να παει μετα τα χριστουγεννα, τωρα το watch dogs εγω το ειχα σχεδον σιγουρο οτι θα βγει μετα τα χριστουγεννα, να σου πω την αληθεια το περιμενα και για το επομενο καλοκαιρι.

EDIT:στο zavvi το εχει για pre-order το watch dogs και λεει κυκλοφορια 5 Απριλιου, σιγουρα θα φαει delay πιστευω.

Δημοσ.

το AC3 γιατι μετα τα χριστουγεννα?ειχε ακουστει οτι θα παρει αναβολη για τελη Νοεμβρη αλλα η Ubisoft το διεψευσε και ειπε θα κυκλοφορησει κανονικα στις 31 Οκτωβρη.Οποτε για το συγκεκριμενο δεν νομιζω να παει μετα τα χριστουγεννα, τωρα το watch dogs εγω το ειχα σχεδον σιγουρο οτι θα βγει μετα τα χριστουγεννα, να σου πω την αληθεια το περιμενα και για το επομενο καλοκαιρι.

EDIT:στο zavvi το εχει για pre-order το watch dogs και λεει κυκλοφορια 5 Απριλιου, σιγουρα θα φαει delay πιστευω.

Νομίζω εννοεί πως θα τα αγοράσουμε μετά τα Χριστούγεννα αφού πέσουν οι τιμές...

Δημοσ.

Νομίζω εννοεί πως θα τα αγοράσουμε μετά τα Χριστούγεννα αφού πέσουν οι τιμές...

δεν νομιζω, δεν λεει κατι για τιμη αλλα για την κυκλοφορεια, τουλαχιστον απο οσα γραφει αυτο καταλαβαινω εγω... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...