linuslost Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! Με αφορμη το The Adventures of Tin Tin που ειδα χθες θα ηθελα να προτεινετε οτιδηποτε ταινια να εχει σχεση με μυστηρια-γριφους και κυνηγι θυσαυρων! Εχω δει αρκετες ταινιες τετοιες (τις οποιες βαριεμαι να γραψω τωρα και σιγουρα πολλες απο αυτες θα προτεινετε και εσεις) και φυσικα εχω διαβασει τα περισσοτερα ΚΟΜΙΞ με τον Σκρουτζ που εχουν παρομοιo θεμα!!! Περιμενω προτασεις!!!
Millennium Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Indiana Jones Goonies National Treasure Treasure Island 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 εχω διαβασει τα περισσοτερα ΚΟΜΙΞ με τον Σκρουτζ που εχουν παρομοιo θεμα!!! Ο Don Rosa (λογικά τον γνωρίζεις, σχεδιαστής κόμιξ με τον Σκρουτζ) και εγώ προτείνουμε την κλασική "Ο Θησαυρός της Σιέρα Μάντρε".
linuslost Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Φυσικα και τον γνωρισω! Εξαλλου ειναι ο αγαπημενος μου! ειναι ομως αρκετα παλια ταινια και δεν ξερω αν θα μου αρεσει! Ευχαριστω παντως!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Romancing The Stone The Jewel of the Nile King Solomon's Mines 1
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Υπάρχει και μια καινούργια ταινία: Treasure Guards παραγωγής 2011, με την Anna Friel. Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά απ' το τρέιλερ φαίνεται κάπως καλό.
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το χρυσαφι του Μακενα. Γουεστερν αλλα .. Eπισης κλασσικα da vinci code οπως και το sahara. Αλλα και το ονομα του Ροδου Και το ' ο ανθρωπος που θα γινοταν βασιλιας ' χωραει και ειναι και εργαρα.
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το χρυσαφι του Μακενα. Γουεστερν αλλα .. με την πιο καυτη μελαχρινη ηθοποιο που εχει περασει ποτε απο την silver screen.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ειναι ομως αρκετα παλια ταινια και δεν ξερω αν θα μου αρεσει! Ευχαριστω παντως! Το ότι είναι παλιά και έχει αντέξει στο χρόνο, σημαίνει ότι έχει καλύτερες πιθανότητες να σου αρέσει από μια πιο καινούργια ταινία. Εκτός βέβαια αν κολλάς σε λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα