los21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλησπερα..Θα ηθελα την βοηθεια σας..Προσφατα αγορασα ενα iPhone 4 απο Αμερικη(μεταχειρισμενο το κινητο)..Εχω ενα προβλημα με το gps,δεν πιανει σημα..Eιχε κατεβασμενο το navigon και οταν παταω εναρξη πλοηγησης δεν πιανει σημα.. Το firware modem ειναι 4.10.01 αν εχει σημασια..Επισης το κινητο ειναι jailbreak..
atsddd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Η καλυτερη λυση θα ειναι να κανεις ενα restore ωστε να βεβαιωθεις οτι για το προβλημα δεν φταιει το jailbreak. Καπου ειχε παρει το ματι μου παρομοιο προβλημα λιγο παλιοτερα σε gps και 3g οταν χρησιμοποιουσες καποιες εκδοσεις στο 4αρι. Αν με το restore λειτουργησει καλα τοοτε το ξανασπας κι εισαι οκ. Aν οχι τοτε πιθανον να εχει προβλημα ο δεκτης.
ThanosA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 εχεις το navigon 2.0? γιατι και εγω εχω προβλημα με αυτο και εχω βαλει την προιγουμενη εκδοση που δεν χρειαζεται ουτε 3g ουτε wifi...
los21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..Πρωτα απο ολα το κινητο ειχε μεσα το navigon και ηταν jailbreak,οποτε δεν ξερω πως να το κανω..Το παιδι που μου το εδωσε μου ειπε οτι μπορω να κανω αναβαθμισεις κλπ αλλα πρεπει να κραταω σταθερη την baseband..Αν κανω restore στο jailbreak υπαρχει προβλημα να κλειδωσει το κινητο; Ναι την εκδοση 2.0 ειχε περασμενη..
georgeadams Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το πρόβλημα είναι μόνο στο Navigon? Στο Google Maps παίζει το GPS?
los21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το πρόβλημα είναι μόνο στο Navigon? Στο Google Maps παίζει το GPS? Το navigon εχω δοκιμασει εως τωρα..Για να τσεκαρω αν δουλευει στο google maps δεν θα πρεπει να ειμαι συνδεμενος σε wifi;(Δεν ξερω σχεδον τιποτα για αυτο ρωταω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα