Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Λοιπον εχω το εξης προβλημα.Μια μερα καθως επαιζα ενα παιχνιδι κολλησε ο υπολογιστης.Τον εκανα restart και μου εβγαζε blue screen.Αφου τον αφησα λιγη ωρα ξεκινησε μπηκε στα windows και μετα αρχισε να παραμορφωνεται η εικονα(γραμμες τετραγωνα κτλ).Εκει καταλαβα οτι ειναι η καρτα (HD3870).Το θεμα ειναι οτι μερικες φορες οπως σημερα ο υπολογιστης μπορει να δουλευει κανονικα χωρις προβλημα για ωρες.Αλλες φορες μπορει να μου κανει προβλημα στα ξαφνικα να χαλασει η εικονα και να κολλησει και αλλες φορες να ξεκινα απο το bios παραμορφωμενο και να μην μπαινει καν στα Windows.Αν ηταν η καρτα δεν θα ηταν συνεχεια το προβλημα?

Δημοσ.

Οχι απαραιτητα... Κατα 99.9% ειναι καρτα!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Αρα παω για αλλαγη καρτας.Ειμαι μεταξυ της 6870 και της 6770.

το συστημα μου ειναι:

PSU:enermax 540w

CPU:q6600

4gb ram

mobo Asus P5K

Οθονη μια 19' και μια 20

Ειναι υπερβολη η 6870 για το συστημα μου ?Θα βολευτω και με την 6770 για κανενα παιχνιδακι?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 6870 για το συστημα σου!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Ειπα να μην ανοιξω νεο thread και να συνεχισω στο παλιο μου.Σκεφτομουν να αφησω την Αti και να παω σε nvidia λογω του Physx.Μεχρι τα 200ε ποια nvidia προτεινετε ή να μεινω με την 6870?

Δημοσ.

Μεχρι τα διακόσια δεν υπάρχει ουτε μια καρτα της πράσινης που να πλησιάζει καν τις επιδοσεις της 6870...

Μόνο η 560Τi αποτελέι καλή επιλογή και κοστιζει το λιγοτερο καμια 20αρα πανω από τα διακοσια??

Το physics για πιο λόγο το θέλεις... διοτι τα παιχνιδια που το χρησιμοποιούν μπορεις να τα μετρήσεις στα δαχτυλα των χεριών που λέει ο λόγος!!

Δημοσ.

Ειπα αν υπηρχε κατι αξιολογο στην ιδια τιμη για να δω τελικα τι ειναι αυτο το Physx που το εχω απωθημενο για παντα ειχα ati.Αλλα τελικα οπως τα λες θα καταληξω στην 6870.Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...