Προς το περιεχόμενο

Υδραυλικό τιμόνι και λαμπάκι μπαταρίας

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

καθώς ταξίδευα σήμερα νιώθω το τιμόνι αρκετά σκληρό λες και μου σβησε το αυτοκίνητο.Σταματάω εντελώς και βλέπω ότι δεν έχει σβήσει.Συνεχίζω εν τέλει και οδηγώ άλλα 90κμ με το λαμπάκι αναμμένο και το τιμόνι αρκετά σκληρό.

Δε ξέρω αν έχει σημασία αλλά χθες βράδυ σβήνοντας το αμάξι σταματάει και το cd που άκουγα και ακούγεται ένας ήχος όπως αυτός όταν μισοβάζεις ένα δισκάκι μέσα και δε το αφήνεις να το ρουφήξει.Σήμερα το ράδιοcd δεν ενεργοποιείται καν.

Ερώτηση:Τι μπορεί να φταίει; Να το πάω σε επίσημο σέρβις mercedes ή σε κανα ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως έσπασε ο ιμάντας;

Θα πρότεινα να πας πρώτα σε μηχανικό να ακούσεις μια γνώμη,αφήνοντας το πανάκριβο επίσημο σερβις.

Καθόλου απίθανο όμως και να σου χρειαστεί αν γραφτεί στην μνήμη του αμαξιού κάποιο πρόβλημα και να πρέπει να σβηστεί.

Η οδική μου είπε οτι έσπασε ο ιμάντας.Το πήγα σ ένα σέρβις mercedes όμως και μου είπανε πως τον ιμάντα τον βλέπουν πάνω.

Δυστυχώς όμως λόγω του μοντέλου το δυναμό είναι υδρόψυκτο και κοστίζει καινούριο 1000 ευρώ.Ειδάλλως θα δοκιμάσουν ανακατασκευή.

Κλάμα.

μοτερ ηλεκτρικης υποβοηθησης,αντλια υδραυλικου κτλ ολα οκ?!

αν θες οικονομια κοιτας ebay.co.uk ή de τον code με αυτο που χεις.

δεν σε παει καλα η νεα σ αγορα.

μοτερ ηλεκτρικης υποβοηθησης,αντλια υδραυλικου κτλ ολα οκ?!

αν θες οικονομια κοιτας ebay.co.uk ή de τον code με αυτο που χεις.

δεν σε παει καλα η νεα σ αγορα.

Καθόλου καλά φίλε kage.Η υποβοήθηση λογικά δε δουλεύει απο τη στιγμή που νιώθω σκληρό το τιμόνι.

Αυτοί μου είπανε ότι η ανακατασκευή θα κοστίσει κανα 150αρι και άλλα τόσα τα μαστορικά γιατί λέει θα κατεβάσει το πέταλο.Στο ebay εναλλάκτη δε βρήκα φθηνότερο απο 150 λίρες οπότε με συμφέρει η ανακατασκευή εδώ.Τα μαστορικά θα ανεβάσουν την τιμή.

Καμένη πλακέτα δυναμό τελικά.450+ΦΠΑ για καινούριο και τώρα ψάχνω στο ίντερνετ.

Να τσεκάρω μόνο να κάνει για το μοντέλο μου ή θέλει και κανά άλλο special part number;

καλυτερα to part number.αν δεν στο πουν αυτοι,παιρνεις τηλ.σε μια αντ/πεια τμημα ανταλακτικων.λες το νουμερο πλαισιου σου και μετα σου λενε τα part number Που δεχετε το μοντελο σου.

μετα ψαχνεις στα ebay...

http://www.diamantisch.gr/index.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...