maro3 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Χαίρετε, είμαι καινούρια στην ομάδα. Θέλω να αγοράσω ένα iphone και έχω βρει κάποια μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή σε διάφορα site. Ξέρει κάποιος αν πρέπει να προσέξω κάτι πριν κάνω την αγορά? Οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το βασικοτερο ειναι να παρεις αποδειξη αγορας, αλλιως ΔΕΝ το αγοραζεις. Οτι δικαιολογια κι αν σου πουν για το οτι δεν εχουνε αποδειξη, δεν θα την μασησεις, απλα πας παρακατω. Αλλιως μπορει να μπλεξεις. Το αλλο βασικο ειναι να προκειται για ελληνικο iphone (το διαπιστωνεις με την αποδειξη αγορας αν ειναι απο ελληνικο καταστημα και διαφορα αλλα τρικ που καλο ειναι να στα εξηγησουν πιο ειδικοι πανω στα iphone). Θεωρω αυτονοητα οτι κατασταση/λειτουργικοτητα/γρατζουνιες κλπ θα τα τσεκαρεις.
maro3 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το βασικοτερο ειναι να παρεις αποδειξη αγορας, αλλιως ΔΕΝ το αγοραζεις. Οτι δικαιολογια κι αν σου πουν για το οτι δεν εχουνε αποδειξη, δεν θα την μασησεις, απλα πας παρακατω. Αλλιως μπορει να μπλεξεις. Το αλλο βασικο ειναι να προκειται για ελληνικο iphone (το διαπιστωνεις με την αποδειξη αγορας αν ειναι απο ελληνικο καταστημα και διαφορα αλλα τρικ που καλο ειναι να στα εξηγησουν πιο ειδικοι πανω στα iphone). Θεωρω αυτονοητα οτι κατασταση/λειτουργικοτητα/γρατζουνιες κλπ θα τα τσεκαρεις. ευχαριστώ
maro3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 να ρωτήσω κ κάτι επιπλέον για όποιον ξέρει.Τι παίζει με τα iphone από εξωτερικό που δουλεύουν με GEVEY SIM;Μπορώ να αγοράσω;Θα δουλεύει; Ευχαριστώ
orlox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ενα ακομα που θα πρεπει να κοιταξεις ειναι για οξυδωσεις στις επαφες. Να μην εχει. Θα δουλευει αλλα εχεις αλλα πολλα προβληματα. Αποψη μου δεν αξιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα