Προς το περιεχόμενο

Fan Controller

snakes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βρει κάτι ψύκτρες εκτός από αυτές που μου προτείνεται όπως:

Link1

Link2

Link3

Link4

Link5

Θέλω η ψήκτρα να χωράει άνετα στο κουτί

να μην ανεβάζει θερμοκρασίες του cpu μιας και έχω τον q6600 και του έχω κάνει o/c στα 3..

Επίσης, δεν θέλω να κάνει πολύ θόρυβο δηλαδή λιγότερο από 20 dba...

Αυτά... δεν νομίζω να σας κούρασα... Περιμένω προτάσεις/υποδείξεις.. !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και οσον αφορα τον θορυβο απλα αλλαζεις το ανεμιστηρακι...!!Αν δινεις κανα 50αρικο πηγαινε στην Α70 ...!!

1) θα χωράει και 2) που μπορώ να την βρω..?

2) Ειναι ενα θεματακι αυτο..!!!Ρε συ η Α50 δεν σ αρεσει??25ευρουλακια απο διπλα πας και την παιρνεις..!!Και βαζεις και ενα ανεμιστηρακι αν σε ενοχλει και εισαι αρχοντας... Μην το πολυψαχνεις το θεματακι..Την ν8 την εδωσες??

2) Ειναι ενα θεματακι αυτο..!!!Ρε συ η Α50 δεν σ αρεσει??25ευρουλακια απο διπλα πας και την παιρνεις..!!Και βαζεις και ενα ανεμιστηρακι αν σε ενοχλει και εισαι αρχοντας... Μην το πολυψαχνεις το θεματακι..Την ν8 την εδωσες??

H A50 μου φαίνεται πολύ απλή και φτηνιάρικη.. :-( Την V8 δεν την έδωσα ακόμη όμως την έχω κλείσει να την πάρει ένας φίλος..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να φανταστω τα χρηματα ταβανι στα 25? Απο τις δυο παντως η corsair ειναι καλυτερη εκτος και αν δεν σε περνει στο υψος!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Κοιτα....Στο κουτι τωρα με την Α50 ειναι πολυ στενοχωρα ολα..!!!Και ειναι πολυ δυσκολο να κανει το οτιδιποτε..!!Απο εκει και περα..!!Επιπλεον αν παρεις τη Α50 πας μαζι κ ενα ανεμιστηρακι αθορυβο γιατι αυτο βγαζει διαολουςς...!!!!mad.png

Να φανταστω τα χρηματα ταβανι στα 25? Απο τις δυο παντως η corsair ειναι καλυτερη εκτος και αν δεν σε περνει στο υψος!

Πιστεύω πως η C/M θα με βολέψει περισσότερο.. και λόγω του χώρου όμως με τον θόρυβο τι παίζει?

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Βασικά ψάχνω μια ψήκτρα που να είναι όπως η C/M.. μιας και δεν υπάρχει και τόσο πολύς χώρος μέσα στο κουτί... :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...