snakes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Έχω βρει κάτι ψύκτρες εκτός από αυτές που μου προτείνεται όπως: Link1 Link2 Link3 Link4 Link5 Θέλω η ψήκτρα να χωράει άνετα στο κουτί να μην ανεβάζει θερμοκρασίες του cpu μιας και έχω τον q6600 και του έχω κάνει o/c στα 3.. Επίσης, δεν θέλω να κάνει πολύ θόρυβο δηλαδή λιγότερο από 20 dba... Αυτά... δεν νομίζω να σας κούρασα... Περιμένω προτάσεις/υποδείξεις.. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Η gemini Που πόσταρες είναι η παλιά. Δες και αυτήν: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/55384-cooler-master-geminii-sf524/ και εδώ ένα review: http://www.hwbox.gr/reviews/16015-cooler-master-geminii-sf524-review-i-diaforetiki-proseggisi.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και οσον αφορα τον θορυβο απλα αλλαζεις το ανεμιστηρακι...!!Αν δινεις κανα 50αρικο πηγαινε στην Α70 ...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και οσον αφορα τον θορυβο απλα αλλαζεις το ανεμιστηρακι...!!Αν δινεις κανα 50αρικο πηγαινε στην Α70 ...!! 1) θα χωράει και 2) που μπορώ να την βρω..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 2) Ειναι ενα θεματακι αυτο..!!!Ρε συ η Α50 δεν σ αρεσει??25ευρουλακια απο διπλα πας και την παιρνεις..!!Και βαζεις και ενα ανεμιστηρακι αν σε ενοχλει και εισαι αρχοντας... Μην το πολυψαχνεις το θεματακι..Την ν8 την εδωσες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 2) Ειναι ενα θεματακι αυτο..!!!Ρε συ η Α50 δεν σ αρεσει??25ευρουλακια απο διπλα πας και την παιρνεις..!!Και βαζεις και ενα ανεμιστηρακι αν σε ενοχλει και εισαι αρχοντας... Μην το πολυψαχνεις το θεματακι..Την ν8 την εδωσες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 2) Ειναι ενα θεματακι αυτο..!!!Ρε συ η Α50 δεν σ αρεσει??25ευρουλακια απο διπλα πας και την παιρνεις..!!Και βαζεις και ενα ανεμιστηρακι αν σε ενοχλει και εισαι αρχοντας... Μην το πολυψαχνεις το θεματακι..Την ν8 την εδωσες?? H A50 μου φαίνεται πολύ απλή και φτηνιάρικη.. Την V8 δεν την έδωσα ακόμη όμως την έχω κλείσει να την πάρει ένας φίλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οπως νομιζεις...!!!!Οι θερμοκρασιες του Aspida δεν ειναι καλες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παίδες ποιο από τα δύο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Να φανταστω τα χρηματα ταβανι στα 25? Απο τις δυο παντως η corsair ειναι καλυτερη εκτος και αν δεν σε περνει στο υψος! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Κοιτα....Στο κουτι τωρα με την Α50 ειναι πολυ στενοχωρα ολα..!!!Και ειναι πολυ δυσκολο να κανει το οτιδιποτε..!!Απο εκει και περα..!!Επιπλεον αν παρεις τη Α50 πας μαζι κ ενα ανεμιστηρακι αθορυβο γιατι αυτο βγαζει διαολουςς...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Να φανταστω τα χρηματα ταβανι στα 25? Απο τις δυο παντως η corsair ειναι καλυτερη εκτος και αν δεν σε περνει στο υψος! Πιστεύω πως η C/M θα με βολέψει περισσότερο.. και λόγω του χώρου όμως με τον θόρυβο τι παίζει? Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia Βασικά ψάχνω μια ψήκτρα που να είναι όπως η C/M.. μιας και δεν υπάρχει και τόσο πολύς χώρος μέσα στο κουτί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εεε τοτε τι το πολυσκεφτεσαι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εεε τοτε τι το πολυσκεφτεσαι?? Δεν ξέρω αν κάνει θόρυβο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αλλαζεις το φαν????Εκει κολλας??Πλακα μ κανεις τωρα ετσι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα