Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έβγαλα τον πρώτο πλαινό για την Α50 στο συγκεκριμένο κουτί (αν την είδες στο πλαίσιο δική μου είναι) .

Αυτή είδα... B) Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποια πιο μικρή που να μπουν και οι δυο ανεμιστήρες..? (αν και σκέφτομαι να κάνω την πατέντα της Carmen...! ^_^

Edit: έχουμε και τον ίδιο cpu..! τι θερμοκρασίες έχεις με την Α50? 

Πόσο πήρες τ κουτί???? Αν δν χωράει κ η α50........................

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Το πήρα 47 ευρώ από το eshop..

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω απορω το γιατι δεν σου χωραει η V8 μεσα στο κουτι.που βρισκει?γιατι απο την βαση της μεχρι το τερμα του ανεμιστηρα ειναι 16 ποντοι.οσο μια hyper 212+ δηλαδη και την hyper την ειχα βαλει και σε ενα asus του 20ευρου με 18.5 ποντους εαν θυμαμαι καλα πλατος.για ξαναδοκιμασε χωρις τον πλαινο ανεμιστηρα.

Δημοσ.

Στανταρ εχει τους πλαινους ανεμιστηρες επανω γιαυτο δεν του χωραει η ψυχτρα.το λεει και πιο πανω οτι για να μπει η Α50 πρεπει να βγει ο ενας πλαινος.αμα ισχυει αυτο.......ρε φιδι,τι πινεις και δεν μας δινεις?

Δημοσ.

Ναι και απο οτι βλεπω στις αγγελιες η ψυχτρα κατεβαινει αρκετα κατω...Οπου να ναι θα τρακαρει με την καρτα γραφικων ...!!!Η Α50 ειναι πιο κομψη ρε συ ενω η V8 ολοκληρη κουμουτσααα..!!!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η ψυχτρα,δεν χρειαζεται να παρει αλλη.επισης δεν χρειαζεται να την βαλει για να φυσαει προς τα επανω,μπορει να την βαλει για να φυσαει προς τα πισω και να μην ειναι κοντα στην καρτα γραφικων.

Εαν ειχε κανενα κανενα gmc κουτι bullodozer GMC R-4 Bulldozer Review με κανενα bulldozer μεσα τοτε....χαχαχαχαχα.θα εβαζε και ροδακια.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η ψυχτρα,δεν χρειαζεται να παρει αλλη.επισης δεν χρειαζεται να την βαλει για να φυσαει προς τα επανω,μπορει να την βαλει για να φυσαει προς τα πισω και να μην ειναι κοντα στην καρτα γραφικων.

Εαν ειχε κανενα κανενα gmc κουτι bullodozer GMC R-4 Bulldozer Review με κανενα bulldozer μεσα τοτε....χαχαχαχαχα.θα εβαζε και ροδακια.

Μα αφού η V8 den χωράει... γιατί να μην την αλλάξω.? Δεν το καταλαβαίνω αυτό..

Δημοσ.

Τα πλαινα τα ανεμιστηρακια τα βγαζεις για να δεις?που βρισκει?στον επανω η στα πλαινα?

Έχω βγάλει το πάνω πλαινό (βρίσκει στο πλαινο στο ένα ανεμιστηράκι ) και πάλι που το έβγαλα δεν λέει να κουμπώσει ακόμα βρίσκει..

Δημοσ.

Ρε φιδι,για να καταλαβω.εχες 2 στο πλαι ετσι δεν ειναι?εχεις βγαλει το 1 και παλι βρισκει.ε βγαλε και το αλλο.επισης πως πας να βαλεις την ψυχτρα?με το να φυσαει προς τα επανω η προς τα πισω?

Δημοσ.

Ρε φιδι,για να καταλαβω.εχες 2 στο πλαι ετσι δεν ειναι?εχεις βγαλει το 1 και παλι βρισκει.ε βγαλε και το αλλο.επισης πως πας να βαλεις την ψυχτρα?με το να φυσαει προς τα επανω η προς τα πισω?

Εχω βγάλει το ένα γιατί εκεί βρίσκει στο άλλο δεν φτάνει .. την ψήκτρα την έχω βάλει κάθετα index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=111341

Δημοσ.

Αυτή είδα... B) Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποια πιο μικρή που να μπουν και οι δυο ανεμιστήρες..? (αν και σκέφτομαι να κάνω την πατέντα της Carmen...! ^_^

Edit: έχουμε και τον ίδιο cpu..! τι θερμοκρασίες έχεις με την Α50?

Το πήρα 47 ευρώ από το eshop..

Εγώ την Α50 την είχα πάρει κάτω από 30ε στο πλαίσιο. Οι θερμοκρασίες είναι καλές, περίπου 30-40 σε Idle και 48-54 με Full load. Θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες αν είχα το Stock Cooler της επάνω. Λόγω θορύβου (και όχι μόνο - έβρισκε στον πάνω ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να γυρνάει με θόρυβο ή να γυρνάει καθόλου). Στην παλιά μητρική με 1.30 ρεύμα για 3.2 είχα 30-35idle και 47-50 Full load (Με το stock cooler).

Στα λεφτά της η Α50 είναι καλή αλλά αν το socket του επεξεργαστή είναι λίγο ψηλά στη μητρική δεν θα γυρίζει ο ανεμιστήρας ο μεγάλος που έχει επάνω το κουτί.

Aν όμως γυρνούσε με τον γίγαντα που είχες βάλει δεν θα έχεις πρόβλημα με μία Α50 & 2 Coolers push n pull ;)

Για πες μου που να βρω την πατέντα της Carmen, πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον ;)

Δημοσ.

Εγώ την Α50 την είχα πάρει κάτω από 30ε στο πλαίσιο. Οι θερμοκρασίες είναι καλές, περίπου 30-40 σε Idle και 48-54 με Full load. Θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες αν είχα το Stock Cooler της επάνω. Λόγω θορύβου (και όχι μόνο - έβρισκε στον πάνω ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να γυρνάει με θόρυβο ή να γυρνάει καθόλου). Στην παλιά μητρική με 1.30 ρεύμα για 3.2 είχα 30-35idle και 47-50 Full load (Με το stock cooler).

Στα λεφτά της η Α50 είναι καλή αλλά αν το socket του επεξεργαστή είναι λίγο ψηλά στη μητρική δεν θα γυρίζει ο ανεμιστήρας ο μεγάλος που έχει επάνω το κουτί.

Aν όμως γυρνούσε με τον γίγαντα που είχες βάλει δεν θα έχεις πρόβλημα με μία Α50 & 2 Coolers push n pull ;)

Για πες μου που να βρω την πατέντα της Carmen, πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον ;)

Η πατέντα είναι εδώ έχει πιάσει το super case του έχει κόψει το πλαινό και του έβαλε τζάμι και έκανε μια τρύπα από μέσα για να περάσει τα καλώδια πιο άνετα.. Το σκέφτομαι πολύ να το κάνω και εγώ αλλά φοβάμαι μήπως καταστρέψω το κουτί..

Δηλαδη φιδι την βλεπεις να προεξεχει???Βγαλε ολα τα ανεμιστηρακια απο το πλαινο καπακι ρε συ..ΟΛΑΑΑ.!!!!!

Αν παρατηρήσεις η V8 έχει κάτι σίδερα που προεξέχουν εκεί βρίσκει τα πλαινά τα έχω βγάλει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...