Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω ένα καλό controller για 5 fans..

Έχω βρει αυτό που είναι για τέσσερα αλλά δεν με πειράζει...

Έχω βρει όμως και αυτό ή και αυτό

Ο λόγος που θα προβώ σε αυτή την αγορά είναι επειδή θέλω να μειώσω τις ταχύτητες των ανεμιστήρων γιατί κάνουν κάμποσο θόρυβο...

Εσείς τι λέτε..?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι καλα τα λες..!!Και εγω τα ειχα αυτα στο μυαλο μου αλλα απο eshop διοτι απο eworld θα μας φανε τα μεταφορικα ... Κοιτα εδω !!!

Άσε ρε συ, πήρα το καινούργιο case το supercase δεν λέω πολύ καλό αλλά έχω δυο προβλήματα..

1)Κάνουν θόρυβο οι ανεμιστήρες του.. και 2) δεν χωράει η V8 γι αυτό και την πουλάω... :-(

Δημοσ.

Eγώ θα ξαναπω ότι είχες πολύ μεγάλες απαιτήσεις από ένα κουτί των 45 ευρώ. Κατά τα άλλα πόσο πουλάς την v8?

Δυστυχώς,.. δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα.. :mad: πάνω που την είχα αγαπήσει.. :wub:

Δημοσ.

Βάλε κ τ δύο στις Αγγελίες...ότι φύγει νωρίτερα....!!! Αν κ σ αυτά τ λεφτά, δύσκολα βρίσκεις κουτί...στ commander χωράει σίγουρα???

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Βάλε κ τ δύο στις Αγγελίες...ότι φύγει νωρίτερα....!!! Αν κ σ αυτά τ λεφτά, δύσκολα βρίσκεις κουτί...στ commander χωράει σίγουρα???

Δεν ξέρω αλλά μάλλον... άμα ειναι 20 cm..

Δημοσ.

Ναι μην ξεχνάς ότι μ τους αποστάτες η μητρική σηκώνεται .... Βρες review μπας κ λένε τπτ

Το κουτί θα το κρατήσω.. την ψήκτρα θα αλλάξω και θα βάλω και ένα controller και είμαι οκ...

Δημοσ.

Όπως νομίζεις...!!! Κ τι ψυχτρα Θ πάρεις????

Δεν ξέρω... σκέφτομαι την Α50 αλλά από ότι είδα σε αξιολόγηση μπαίνει κάπως δύσκολα στο supercase (μόνο αν κατέβει ο ένας πλαινός ανεμιστήρας..)

Δημοσ.

Δεν ξέρω... σκέφτομαι την Α50 αλλά από ότι είδα σε αξιολόγηση μπαίνει κάπως δύσκολα στο supercase (μόνο αν κατέβει ο ένας πλαινός ανεμιστήρας..)

Εγώ πάντως έβγαλα τον πρώτο πλαινό για την Α50 στο συγκεκριμένο κουτί (αν την είδες στο πλαίσιο δική μου είναι) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...