Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με gnome σε καινούρια εγκατάσταση arch linux

chaos686

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος έχω το εξής πρόβλημα:

έχω δοκιμάσει δύο φορές στη σειρά να εγκαταστήσω το arch σε ένα pc.Όλα πάνε καλά με την εγκατάσταση και αφού εγκαθιστώ και τον gnome(και gnome-extra) και βάζω τους κατάλληλους deamons στο rc.conf κάνω reboot.Μετά το boot μου ανοίγει κανονικά το login screen του gnome αλλά ο κέρσορας του ποντικιού παραμένει να έχει τη μορφή του ρολογιού που έχει όταν φορτώνει και όχι το βελάκι.Τέλοσπάντων κάνω login και ένω δείχνει να μπαίνει δε φορτώνει τίποτα.Ο κέρσορας παραμένει ρολόι και η οθόνη έχει μόνο το μπλε background του gnome 3.Μετά από λίγη ώρα ακινησίας η οθόνη κλειδώνει κανονικά,αλλά μετά το login δεν αλλάζει τίποτα..

Καμιά ιδέα;;;

EDIT:Απεγκατέστησα το gnome-shell και τώρα μπαίνω σε fallback mode στο gnome,κάτι που θέλω καθώς αυτό με βολέυει,αλλά θέλω να το κάνω από επιλόγη και όχι γιατί κάτι δεν πάει καλά.Οπότε αν βρει κάποιος λύση ας πει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα δοκιμαζα να απεγκαταστησω τον gdm και να τρεξω με startx και .xinitrc το gnome για να δω αν το προβλημα ειναι στον gdm...

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση αλλά τώρα πρόλαβα να ξανα ασχοληθώ..

Έκανα αυτό που λες αλλά δεν γίνεται τίποτα.Πάλι μόνο το μπλέ background και αυτή τη φορά ούτε κέρσορας ποντικιού ούτε login window.Καμιά άλλη ιδέα;

Αν βοηθάει έχω την 430gt και έχω εγκαταστήσει τουσ κλειστούς drivers της nvidia

EDIT: Εγκατέστησα τον kde για δοκιμή και όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά άρα το πρόβλημα είναι στον gnome και όχι στους drivers λογικά..Τι κάνω τώρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...