Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τισ τελευτεεσ 2 μερεσ οταν ανοιγει το πσ μου βγαζει αυτο το προβλημα μιποσ ξερει κανεισ πωσ διορθονεται

post-224075-0-25225400-1332070917_thumb.png

post-224075-0-68485200-1332070925_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτο vbc.exe το οποιο ξεκιναει απο το Temp οταν μπαινεις στα Windows?

Mονο καλο δεν ακουγεται.

• Moderators
Δημοσ.

ιδεα δεν εχω τι προτινεται να κανω ομωσ

Full scan τον υπολογιστη σου για να βεβαιωθεις πως δεν εχεις κατι περιεργο για αρχη.

Πχ ΜalwareBytes full scan σε safe mode.

Ποιο antivirus εχεις?

• Moderators
Δημοσ.

εχω το microsoft security και μολισ κατεβασα το avast

Αποφασισε ποιο απο τα δυο θα κρατησεις, μην εχεις εγκατεστημενα και τα δυο.

Κανε το full scan που σου ειπα πριν, και τελος ριξε μια ματια στο msconfig για τα startup items (προγραμματα που ξεκινανε με την εκκινηση των Windows) και δες εαν υπαρχει τιποτα περιεργο, οπως πχ αυτο το vbc.exe.

Δημοσ.

το full scan να το κανω με το προγραμμα που μου προτινεσ η και το avast καλο ειναι ?

και για να εχω μια ποιο συγουρη αποψη βλεπεισ τιποτα περιεργο 1.png

• Moderators
Δημοσ.

το full scan να το κανω με το προγραμμα που μου προτινεσ η και το avast καλο ειναι ?

Εαν εχεις χρονο και ορεξη, καντο και με το avast και στη συνεχεια καντο και με το malwarebytes (safe mode).

Εαν το avast βρει κατι και διορθωσει το οποιο προβλημα, μπορεις να μην χρησιμοποιησεις το τελευταιο (παρ ολα αυτα, προσωπικα, θα το εκανα το scan και με τα δυο)

Ναι, βλεπω διαφορα περιεργα.

Για αρχη το vbc.exe, τo Microsoft Windows Operating System και το Microsoft VIsual Studio 2005.

Το MobileConnect και το Bttray Application, ισως να μην ειναι επιφοβα και απλα να μιλαμε για το software του κινητου σου και το bluetooth agent, αλλα δεν μπορω να το ξερω απο τη στιγμη που για αρχη, δεν βλεπω το path τους

Κανε τα scan. Και με τα δυο software.

Και μετα, ξαναδες τι παιζει το msconfig.

Δημοσ.

Εαν εχεις χρονο και ορεξη, καντο και με το avast και στη συνεχεια καντο και με το malwarebytes (safe mode).

Εαν το avast βρει κατι και διορθωσει το οποιο προβλημα, μπορεις να μην χρησιμοποιησεις το τελευταιο (παρ ολα αυτα, προσωπικα, θα το εκανα το scan και με τα δυο)

οταν λεσ σε safe mod τη ενοεισ

και το malwarebytes να ψαξω να το βρω pro edition η δεν εχει σχεση

Δημοσ.

εκανα το φουλ σκαν με το αβαστ και βρικε κατι αρχεια και τα διεγραψα αυριο θα κανω το φουλ σκαν με το malwarebytes, γενικα ποιο μου προτινεται να κρατισω το malwarebytes το avast η το microsoft essential

• Moderators
Δημοσ.

εκανα το φουλ σκαν με το αβαστ και βρικε κατι αρχεια και τα διεγραψα αυριο θα κανω το φουλ σκαν με το malwarebytes, γενικα ποιο μου προτινεται να κρατισω το malwarebytes το avast η το microsoft essential

Αφου εβαλες το avast και εκανε δουλεια, κρατας το avast.

Tο malwarebytes δεν ειναι antivirus και δεν υπαρχει προβλημα να το κρατησεις παραλληλα με το avast. Προτεινω να το κρατησεις και αυτο.

Δημοσ.

το εκανε το σκαν μου βρικε κατι απιλεσ και τα διεγραψα, το csrss δεν το βγαζει πια αλλα το vcs το βγαζι ακομα να το σταματισο απο το msconfig α και στο msconfig δεν εχει αλλαξει τιποτα

• Moderators
Δημοσ.

Κατεβασε το autoruns, τρεξτο με administrative rights και σωσε τη λιστα που θα σου βγαλει.

Στη συνεχεια ανεβασε το .arn αρχειο καπου, για να το δω και να σου πω με σιγουρια τι μπορεις να απενεργοποιησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...