KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σας όπως καταλαβαίνετε είμαι καινούργιος στην σελίδα.Μια ερώτηση θέλω να κάνω που αφορά την οθόνη LG D2342P-PN LED 3D 23''.Την έχει κανένας από εσάς; Αν ναι σας παρακαλώ πείτε μου τις εντυπώσεις σας από το 3D,κουράζει καθόλου τα μάτια στο παιχνίδι,μπορώ να δω ταινίες 3D σε καλή ποιότητα,βαρεία παιχνίδια όπως το Crysis 2 ή το Modern Warfare 3 θα μπορεί να τα παίζει σε υψηλή ανάλυση(1080p) ή σε χαμηλότερη;Έχω την κάρτα γραφικών της Nvidia GTS 450 1GB GDDR5 της Palit.Και κάτι τελευταίο 8α μπορώ να συνδέσω πάνω της το PlayStation 3 για 3D γραφικά ή όχι;
haris013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 με την καρτα που εχεις δεν νομιζω να παιζεις σε καλη ποιοτητα τα παιχνιδια που αναφερεις χωρις 3d κιολας..ειδικα σε 3D θα σερνεται πραγματικα τωρα το 3d για μενα μετα απο καποιες ωρες με κουραζει βεβαια ειναι υποκειμενικο.. για 3d ταινιες θα εισαι οκ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Όπως τα λέει ο haris. Σε tft οθόνη ξεχνάς την αλλαγή στην ανάλυση, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Στην native (1080p) και σ αυτά τα παιχνίδια η κάρτα σου δεν τα βγάζει πέρα. Αν ρίξεις βέβαια πολύ τις ρυθμίσεις (ΑΑ και τέτοια αποκλείονται) λογικά θα μπορείς να έχεις ένα μέτριο αποτέλεσμα. Για 3d στα παιχνίδια ούτε συζήτηση.
haris013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 αμα θες την γνωμη μου παντος δεν αξιζει ολη αυτη η ταλεπωρια για το 3D...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Άμα συνυπολογίσεις και το υψηλό κόστος τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
haris013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Άμα συνυπολογίσεις και το υψηλό κόστος τα πράγματα γίνονται χειρότερα. ακριβως σε λιγα χρονια που θα εχει φθηνησει και θα εχει βελτιωθει(ελπιζω) πλακα θα εχει για καμια ταινια ή παχνιδι
KnightRider1996 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Παιδιά 1000 ευχαριστώ για τις συμβουλές σας τις βρήκα πραγματικά πολύ χρήσιμες ευτυχώς που απαντήσατε γρήγορα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα