naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ψάχνω έναν manga reader για android για να διαβάσω τα manga του naruto. Βασικά χρειάζομαι το application να μπορεί να κατεβάσει τα manga για να τα διαβάζω offline. Πίστευα το Manga What θα μου έλυνε τα χέρια αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ μάπα γιατί σε κάθε τεύχος δεν κατεβάζει 1-3 εικόνες. Έχετε να προτείνεται καμία άλλη εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Eπειδη δεν το εχω με τα manga ισως πω βλακεια, αλλα δε θα σε εξυπηρετουσε μια εφαρμογη καθαρα comic reader στην οποια να πετας τα manga που ηδη εχεις και να τα διαβαζεις μεσω της εφαρμογης? Ή ενδιαφερεσαι καθαρα για manga downloader/reader? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Eπειδη δεν το εχω με τα manga ισως πω βλακεια, αλλα δε θα σε εξυπηρετουσε μια εφαρμογη καθαρα comic reader στην οποια να πετας τα manga που ηδη εχεις και να τα διαβαζεις μεσω της εφαρμογης? Ή ενδιαφερεσαι καθαρα για manga downloader/reader? Όχι με ενδιαφέρει και να τα κατεβάσω. Δοκίμασα και το best manga και ενώ κατεβάζει καλά τα τεύχη έχει πολύ κουραστικό reader. Και δεν βρίσκω και που τα κατεβάζει για να τα ανοίξω αλλιώς. Καμία λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas_agg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Όχι με ενδιαφέρει και να τα κατεβάσω. Δοκίμασα και το best manga και ενώ κατεβάζει καλά τα τεύχη έχει πολύ κουραστικό reader. Και δεν βρίσκω και που τα κατεβάζει για να τα ανοίξω αλλιώς. Καμία λύση? Τα κατεβάζει στον φάκελο .manga . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τα κατεβάζει στον φάκελο .manga . Γιατί δεν μπορώ να το βρω αυτόν τον φάκελο με τον file manager? Με την εφαρμογή manga what μπορώ να τον εντοπίσω αλλά όταν μπαίνω και ανοίγω τον φάκελο Naruto κρασάρει η εφαρμογή! Υπάρχει κανένας τρόπος να διαβάσω τα manga μου ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas_agg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν μπορώ να το βρω αυτόν τον φάκελο με τον file manager? Με την εφαρμογή manga what μπορώ να τον εντοπίσω αλλά όταν μπαίνω και ανοίγω τον φάκελο Naruto κρασάρει η εφαρμογή! Υπάρχει κανένας τρόπος να διαβάσω τα manga μου ή όχι? Ίσως επειδή είναι κρυφός να μην τον βλέπει ο file manager που έχεις! Για δοκίμασε κανέναν άλλο... Αλλιώς συνδέεις το κινητό με το pc και παίρνεις τις φωτογραφίες από τον φάκελο και τις βάζεις σε φάκελο τις επιλογής σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Λογικά θα έχει ρύθμιση να τα Κανεις να μην είναι κρυφά. Τι κινητό έχεις ή tablet; Εγώ με το samsung galaxy s 2 μου έχει αυτήν τη ρύθμιση και έχω ένα περασμένο προγραμμα δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλα βάζεις τα αρχεία PDF που έχεις σώσει σε ένα φάκελο στο file manager μέσω του υπολογιστή και τα προσθετεις. Αν δεν υπάρχει λύση θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω οσω μπορώ και ό,τι γνωρίζω. Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dovahkiin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε το Mango φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ούτε στον υπολογιστή έβρισκε τον φάκελο. Δοκίμασα και το smanga αλλα όσο και να δοκιμασα όλο error μου έβγαζε και δεν μπορούσα να μπω στους servers να τα κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Βάλε τον ES File Explorer και στις ρυθμίσεις ενεργοποίησε το "Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Αρχείων > Εμφάνιση κρυφών αρχείων". Έτσι θα μπορείς να τον δεις το φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα