Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χαίρω πολύ. Όσο περισσότερο ενδιαφέρον δείχνει κάποιος σε ένα Site που το μόνο που κάνεις είναι να ανεβάζεις φωτογραφίες σου' date=' και να τις δείχνεις σε κόσμο περιμένοντας (καλές) κριτικές, τόσο πιο ψώνιο (αχεμ, νάρκισσος) είσαι.

Ήθελαν να κάνουν έρευνα για να το πάρουν πρέφα.

Edit:

QFT.[/quote']

χαχαχαχα σωστηηηηηη

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει μια έρευνα που συνδέει τα πορνοσάϊτ με τον αυνανισμό......

Λολ ακριβως.Περα απ την πλάκα νομίζω είναι και τρελά εύστοχος παραλληλισμός.Για μένα είναι ακριβως αυτη η σχέση του facebook με τον ναρκισισμο.Δηλαδη μεν τα ατομα που είναι νάρκισσοι εχουν πολλούς φίλους στο facebook αλλα και το ίδιο το facebook ενισχύει αυτη την τάση.Eίμαι ο μόνος που βλέπει πολλους γνωστούς του να αλλάζουν μετα την δημιουργία λογαριασμου facebook?Βλέπω στο δρόμο πιτσιρίκια να φιλιούνται με μια κάμερα στη μάπα και και δεν ξέρω καν αν το απολαμβάνουν η το κάνουν μονο και μόνο για να το ανεβάσουν στο facebook να δουνε ολοι οι "φιλοι" τους με ποιον/ποια πηδιέται...Οπως ακριβώς μαλακας εισαι και χωρίς το τσοντοsite,αλλα αυξάνει τη συχνότητα του αυνανισμού με το ιδιο τρόπο που το facebook αυξάνει τη συχνότητα του αυνανισμού το ναρκισσισμό...

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι πολλές φορές (αν όχι πάντα) οι έρευνες γίνονται για να επιβεβαιώσουν/στηρίξουν μια υπόθεση ή θεωρία. Μπορεί να κάνω λάθος και να μην τις χρειαζόμαστε καν.

Τι κοντράρεσαι ρε τύπε.

Ήθελαν να κάνουν έρευνα για να το πάρουν πρέφα επιβεβαιώσουν/στηρίξουν. Καλύτερα τώρα;

Δημοσ.

ωραια ερευνα...:ρ παντος ελεοσ 18-65 χρονων φοιτιτες??? :ρ βγενουν απο το πανεπιστιμιο και πανε συνταξη κατευθιαν :)

Μερικοί χρειάζονται πολυ περισσότερο χρόνο για να μάθουν τα βασικά, όπως ορθογραφία. :devil:

Επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε πανεπιστήμιο, οι μεγάλης ηλικίας φοιτητές είναι άνθρωποι που είχαν μεράκι να σπουδάσουν, αλλα για κάποιο λόγο δεν τα καταφεραν. Και γυρνάνε σε αυτήν την ηλικία να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Εγω το βρίσκω θαυμάσιο, όχι σαν τους δικούς μας μπαρμπαδες που το μόνο που κάνουν είναι καφενείο και τηλεκοντρολ στο χέρι.

Δημοσ.

αυτο το αρθρο δυστυχώς λεει την αληθεια για το FB το οποιο εχει γινει απελπιστικο ,...

το μονο καλο ειναι να λες ενα χρονια πολλα στα γενέθλια καποιου "φιλου" σου και αυτος να σου παταει like ..

εγω εχω FB δεν το δαιμονιζω αλλα εδω και 1-2 χρονια η χρηση ειναι πολυ μικρη και μονο για να μαθαινω κανα event και κατι τετοια ...

η αληθεια ειναι ομως οτι εχω πιασει να ευατο μου να γινεται κατινα με καποιες φωτο και γενικα με την καταντια καποιων εκει μεσα..

Δημοσ.

Άντε καλέ! Μας είπε κάτι νέο..Όταν το 15χρονο(υπάρχουν και άλλες ηλικίες),πετάει κώλο/βυζί σε κάθε καζανάκι,νιπτήρα,μπανιέρα,με το shitpaper από πίσω και την κάθε χλωρίνη,και είναι το απόλυτο μοντέλο έτσι στο μυαλό του..Είναι μια εκδοχή και αυτή..

Άντε να βγάζεις φώτοζ,αλλά τόσο στήσιμο γενικότερα..

---

Εε ασχολούνται επειδή είναι της μόδας!

Δημοσ.

παλιότερα όταν μας ενδιέφερε εαν κάποιος μας έψαξε γυρνουσαμε στο σπίτι και ρωτουσαμε πήρε κανείς τηλ

μετά ήρθε το κινητό και τα μνματα (ανα τακτά χρονικά διαστήματα έλεγχος)

μετά τα mail

μετά το facebook

ύστερα το twitter

και στο μέλλον ποιος ξέρει τι...

γιατί νομίζω ότι όλα αυτά μας κάνουν λιγό πιο εγωιστές και ναρκισιστές?

άλλο θέμα να έχεις την πάθηση και άλλο να φλερτάρεις συνέχεια με το μικρόβιο..κάποια στιγμή θα κολλήσεις.....

Δημοσ.

Μερικοί χρειάζονται πολυ περισσότερο χρόνο για να μάθουν τα βασικά, όπως ορθογραφία. :devil:

Επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε πανεπιστήμιο, οι μεγάλης ηλικίας φοιτητές είναι άνθρωποι που είχαν μεράκι να σπουδάσουν, αλλα για κάποιο λόγο δεν τα καταφεραν. Και γυρνάνε σε αυτήν την ηλικία να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Εγω το βρίσκω θαυμάσιο, όχι σαν τους δικούς μας μπαρμπαδες που το μόνο που κάνουν είναι καφενείο και τηλεκοντρολ στο χέρι.

+1 και να συμπληρώσω οτι στο εξωτερικό πολλοί φοιτητές μεγάλης ηλικίας είναι και άτομα τα οποία κάνουν μεταπτυχιακά (ακόμα και part-time) και εξειδικεύονται σε συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την δουλειά τους και η εταιρία που δουλεύουν τους πληρώνει τα δίδακτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...