vsam90 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Γεια σε ολους..εχω μερικες αποριες μιας και ειμαι καινουργιος στην παρεα σας..εχω ενα σκληρο εσωτερικο 500gb εδω και 4 χρονια.εχω παρατηρησει οτι τον τελευταιο χρονο αρκετα συχνα τρωει κολληματα..π.χ κατεβαζω ενα παιχνιδι και απο τις ληψεις θελω να το παω καπου αλλου.κανοντας αποκοπη και επικολληση στον αλλο φακελο παρατηρω πως εκεινη τη στιγμη οτιδηποτε αλλο θα κανω θα το κανει με καθυστερηση..η μνημη μου ειναι στα 4gb.και γενικα με ποση ταχυτητα πρεπει να μεταφερει τα δεδομενα επειδη νομιζω οτι αργει καπως.αν παρω αλλο σκληρο τυπου ssd και κρατησω αυτον για αποθηκη η ταχυτητα μεταφορας των δεδομενων θα ερχεται απο τον ssd η θα ειναι απο εκει οπου θα πηγαινουν τα δεδομενα δηλαδη στον παλιο μου δισκο???την τελευταια ερωτηση παρακαλω ας μου την απαντησει καποιος που γνωριζει..ευχαριστω για τον χρονο σας και περιμενω την βοηθεια σας...
TheELF Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τρέξε μια το defraggler να στρώσουν τα αρχεία και πες μας εντυπώσεις. Και SSD να πάρεις η ταχύτητα θα είναι αυτή που έχει η ποιο αργή συσκευή, όταν αντιγράφεις μεταξύ τους δηλαδή.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Επίσης, μπορεί ο δίσκος να έχει γυρίσει σε PIO, αντί σε UDMA mode. Ρίξε μια ματιά αυτού.
stm00192 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Βαλε το hdsentinel και ποσταρε εδω την καρτελα του health! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
vsam90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 πρωτα ευχαριστω για τις απαντησεις..εδω εχω μια εικονα απο το προγραμμα.. οτιδηποτε πειτε μου να το ξερω...αν θελω να κανω αντιγραφη επικολληση ενα αρχειο 1 gb θεωρητικα με ποση ταχυτητα πρεπει να μεταφερει??και σε ποση ωρα περιπου??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Bάλε ένα μεγαλούτσικο αρχείο να το κάνεις αντιγραφή, και ταυτόχρονα άνοιξε την καρτέλα "performance" του Sentinel. Φυσιολογικά θα πρέπει να βλέπεις 40-50.000kb/s ως και 70. Κοίτα όμως και σε τι mode είναι ο δίσκος.
vsam90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Φιλε μου δεν μπορω να κοιταξω αυτο που μου λες..το κανω αλλα δεν λειτουργει,δεν μου εμφανιζει τιποτα..οσο για το mode το κοιταξα και ειναι σε udma...αν μπορεις εξηγησε μου πως το κανω να δουλευει..πριν λιγο καιρο με ενα αλλο προγραμμα ειχα μετρησει την ταχυτητα χωρις να κανω κατι αλλο εκεινη την στιγμη και μου ειχε εμφανισει average speed γυρω στο 58..δεν ξερω ποιο ηταν και κατα ποσο αξιοπιστο επισης..εμενα το προβλημα μου ειναι γιατι οταν κανω κατι τετοιο(αντιγραφη επικολληση) μου κολλαει ο υπολογιστης.τα 6 bad sector που εχω παραθεσει και στην φωτογραφια παιζουν καποιο ρολο?..ο σκληρος ειναι σε καλη κατασταση η οχι?.ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Defrag που είπαμε έκανες; Μέτρηση μπορείς να πάρεις με το Crystal Disk Mark και με το Crystal Disk Info λέει πληροφορίες για τον δίσκο πόσταρε και αυτές της εικόνες αν θες.
vsam90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Φιλε μου το εχω κανει defrag..πριν λιγο εκανα αντιγραφη επικολληση ενα αρχειο 3gb με ταχυτητα ουτε 20mb το δευτερολεπτο..ειναι λογικο?? οριστε ....hd.txt
stm00192 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μπορει να κάνω και λάθος αλλά παίζει να φταέι και το γεγονός ότι ο ένας σου σκληρός είναι σχεδόν γεματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα