Praetorianos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ψάχνω αυτοκαστροφικές ταινίες στο στυλ του Requiem for a Dream και ίσως, ανάλογα το πως το βλέπει κανείς, το Wall Street. Εκεί που κάποιος τα έχει όλα και φτάνει στον πάτο. Έχει κανείς τίποτα στα υπόψιν?
bluesattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 The Basketball Diaries Lilja 4-Ever (οχι ακριβως αυτο που θες αλλα βαλτη στην λιστα)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το A Beautiful Mind μου έρχεται πρώτο στο νου!
tool1983 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Nα προσθεσω κι εγω το Leaving Las Vegas με τον Nicolas Cage στην καλυτερη ερμηνεια της καριερας του,ισως οτι πιο κοντα στο requiem for a dream, αλλα σαφως ανωτερο. Να προσθεσω το Μερες κρασιου κ λουλουδιων(Days of Wine and Roses),απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου. -The Man with the Golden Arm, με ενα καταπληκτικο Σινατρα. -Στο βυθο(παλια καταπληκτικη γαλλικη ταινια)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ψάχνω αυτοκαστροφικές ταινίες στο στυλ του Requiem for a Dream και ίσως, ανάλογα το πως το βλέπει κανείς, το Wall Street. Εκεί που κάποιος τα έχει όλα και φτάνει στον πάτο. Έχει κανείς τίποτα στα υπόψιν? Μιας και ανέφερες το Requiem for a dream....'Π", "Μαύρος κύκνος".Aronovsky και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Pantelthekiller Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αυτόχειρες παρθένες. Δεν θυμάμαι τον ξένο τίτλο
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αυτόχειρες παρθένες. Δεν θυμάμαι τον ξένο τίτλο The Virgin Suicides Ταινιάρα και μεγάλη αγάπη η Sofia Coppola.
kostas_dr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Πολύ καλή ταινία και η 1η σκηνοθετική δουλειά της Coppola!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα