slygeo87 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Έκανα format σ' ένα δίσκο που είχε XP και του έβαλα 7. Πριν το format, πριν μπει στο λειτουργικό μου έβγαζε ένα μηνυματάκι για τον σκληρό και εγώ πάταγα F1 για ignore, κάτι για το σκληρό έλεγε. Αν το θέλετε ακριβώς να το κοιτάξω να το γράψω. Τώρα που είμαι με τα καινούργια windows μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει «αστοχία σκληρού δίσκου», να πάρω αντίγραφο ασφαλείας κτλ. Ο υπολογιστής είναι laptop. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; Θα τον σώσω; Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, τι συμβαίνει;
nikos903 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 To λάπτοπ υποθέτω δεν έχει εγγύηση έτσι; Ο δίσκος μάλλον έχει θέμα... Για κατέβασε το Hard Disk Sentinel και δώσε Screen shot της καρτέλας Overview και της καρτέλας SMART. Edit: Κάτι τέτοιο; Και στο Bios υποθέτω κάτι για SMART έλεγε ε;
slygeo87 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εγγύηση όχι, στις ερωτήσεις σου ναι. Ορίστε τα screenshots:
nikos903 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μόνο ένα στοιχείο έχει που είναι εκτός... Αυτό το end-to-end error count, ή η σύνδεση του δίσκου σου έχει θέμα ή η cache του Σιγουρέψου οτι ο δίσκος πατάει καλά μέσα στην βάση του, κλείσε τα μηνύματα απο bios και windows μην σου παίρνει τα αυτιά και βλέπε τον μην επιδεινώνεται με το sentinel για λίγο καιρό (δείχνει γραφήματα κάτω στο smart άμα περάσουν μέρες). Άμα μείνει σταθερός πρέπει να είσαι ΟΚ.
slygeo87 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Σχετικά με το bios που λες, μου ζητάει να τρέξει ένα τεστ. Να το αφήσω;
nikos903 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τι τέστ; Άσε το, δεν χάνεις κάτι... Απλά απενεργοποίησε το SMART απο το bios για να μην στο βγάζει συνέχεια. Α, και μετά το τεστ δες άμα έχει την ίδια τιμή αυτό το end-to-end......
nikos903 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τίποτα. Απλά έχε υπόψιν σου οτι άμα μεγαλώσει ο αριθμός που σου έχει εκεί στα end-to-end... έχεις θέμα και το μόνο που πήρε το μάτι μου να γίνεται είναι να κλείσεις την cache στον δίσκο... Το πρώτο όμως που πρέπει να ελέγξεις είναι να πατάει καλά στον κονέκτορά του... Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα