Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την ...ομάδα του insomnia.

Ηρθε η ωρα να αναβαθμισω το pc μου το οποιο ειναι 5 ετιας....(intel core 2 duo,2gb ddr2,Μητρικη asus pk5, η καρτα γραφικων που ειχα ηταν 768 Mb αλλα καηκε και εβαλα μια φτηνη 512mb των 30 ευρω, σκληρος sata 320 gb, dvd liteon για εγγραφες παιχνιδιων xbox360, τροφοδοτικο thermaltake 550 watt, κουτι thrustmaster armor) Τοτε τον ειχα παρει 1500 ευρω....Τα κομματια που θα βγαλω θα τα χρησιμοποιησω για να αναβαθμισω το pc του πατερα οποτε δεν θα πανε χαμενα...

ΠΟΣΟ: 500-700ευρω διαθετω

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ κυριως αλλα και photoshop.Βασικος σκοπος ειναι να παιζω ολα τα επομενα παιχνιδια για τα επομενα 2 χρονια αψογα και κυριως το DIABLO 3 που θα βγει σε κανενα 2μηνο....

ΟΘΟΝΗ: Έχω αν και θα τον συνδεω σε μια lcd 32" FULLHD

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ/MOUSE/SPEAKERS: Θα κρατήσω τα υπάρχοντα.

ΚΟΥΤΙ: Έχω και θα κρατήσω.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Έχω

Δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να το αλλάξω.

ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ δε χρειάζομαι. Αργοτερα μπορει να παρω ssd

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ: Οποιοδήποτε θεωρείτε αξιόπιστο.Ειμαι στη Καβαλα-Δραμα αλλα κατεβαινω συχνα και Θεσ/νικη.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Δε χρειάζομαι.

Θελω γνωμη για ....ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ, ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΜΝΗΜΕΣ, ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ για καθαρα Gaming (αυτα λεω να αλλαξω...)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι thermaltake αλλα ακριβες μοντελο δεν μπορω να πω...αυριο θα ψαξω ενα πακο με χαρτια που εχω κρατημενα για να δω αν μπορω να βρω κατι(απο οσο το βλεπω μεσα στο desktop δεν μπορω να βγαλω ακρη ποιο μοντελο ειναι....)οσο για αναλυση οθονης fullHD

Για Overclocking παιδια δεν κατεχω οποτε και να ηθελα δεν μπορω...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό σου, η κάρτα που σου προτείνω έχει πολύ μικρή κατανάλωση.

Μπορείς αν δε θες o/c να πέσεις και 30 ευρώπουλα παίρνοντας τον i5 2400.

Για να κατατοπιστείς, η κάρτα είναι λίγο πάνω από την gtx 570 σε επιδόσεις.

Μια πρόταση με βάση τις απαιτήσεις σου.

post-228313-0-74564900-1332023703_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.....

1) Μπορεις να μου πεις η εικονα με τα προιοντα απο ποιο ηλεκτρονικο μαγαζι ειναι?

2) Μπορεις να μου δωσεις και μια επιλογη για nvidia καρτα?

3) Πιστευεις οτι χρειαζεται να δωσω παραπανω λεφτα απο αυτα που λεω ωστε να εχω ενα αξιομαχο desktop για παιχνιδια?

4) Υπαρχει ηλεκτρονικο site το οποιο εχει τις φθηνοτερες τιμες για αυτα που μου προτεινεις?

Δημοσ.

1) Aπό το πλαισιο

2) Η GTX 570. Είναι λίγο χειρότερη και 40 ευρώ ακριβότερη. Επίσης έχει λιγότερη vram που ενδεχομένως στο μέλλον να χρειαστεί.

3) Μη με ρωτάς σε προσωπικό τόνο γιατί εμένα η άποψή μου είναι να πάρεις παιχνιδομηχανή και με τα ρέστα να πας ένα ταξιδάκι :P . Κατά τα άλλα, όχι.

4) Είπες Θεσσαλονική, γι αυτό σου πρότεινα πλαισιο. Αν τα πάρεις ενα-ενα από διάφορα μαγαζιά μπορεί να γλυτώσεις κάνα 20αρικο (υπολόγιζε και τα μεταφορικά όμως). Γενικά οι συγκεκριμένες τιμές είναι καλές αν εξαιρέσεις τις μνήμες.

Δημοσ.

να σαι καλα για την γρηγορη απαντηση σου....καλο βραδυ και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...