Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!! :)

Μου ειναι απαραιτητο ενα laptop για την δουλεια μου αλλα ειμαι ασχετη στο θεμα της επιλογης! Αυτο που χρειαζομαι ουσιαστικα ειναι να μπορω να δουλευω ταυτοχρονα πολλα προγραμματα και internet χωρις να κολλαει. Τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι στατιστικα, ms office και photoshop. Α! Και να εχει οπωσδηποτε νουμερα δεξια... ;)

Θα μπορουσατε να με διαφωτισετε ως προς τις εταιρειες και τα χαρακτηριστικα που θα πρεπει να κοιταξω? Επισης επειδη εχω μια κακη εμπειρια απο εναν acer του οποιου η μητρικη καηκε σε 1 χρονο θα ηθελα το καινουργιο μου λαπτοπ να κρατησει μερικα χρονακια παραπανω.. :-D

Το ποσο που σκεφτομαι να διαθεσω ειναι μεχρι 700 ευρω (ας οψεται η κριση...)

Βασιζομαι πανω σας και ευχαριστω εκ των προτερων!! :D

Δημοσ.

πιστεύω με βάση αυτά που ζητάς και το καλό after sales θα σε καλύψει το dell :rolleyes:

Ευχαριστω παρα πολυ!

Εχω βρει και αυτο το Τοshiba. Πως σας φαινεται?? ;)

Δημοσ.

+1 κι από εμένα για το Dell. Αν και προσωπικά είμαι HP fanboy η εγγύηση και η ποιότητα κατασκευής των Dell είναι πάρα πολύ καλή.

Δημοσ.

Βασικα, για την χρηση που το θες και αυτο

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L755D-21T-PSK36E-003002GE.htm

θα σε υπερκαλυψει.

Δεν χρειαζεται να ανεβεις στα 650+ευρω.

Φίλε xristofore έχεις προσωπική άποψη γι'αυτό? Λέω να το προτείνω στην ξαδερφούλα μου για internet και ταινίες. Βασικά με νοιάζει αν έχει καλή οθόνη και αν έχει και καλά ηχεία..

(αλλιώς θα της έλεγα να ανέβει στο Dell Inspiron Q15R (N5110) Switch i5-2430M )

Thanks!

Δημοσ.

Ειχα ενα ακριβως ιδιο toshiba -ιδιο σασι- αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα.

Οθονη εχει πολυ καλη. Μαζι με των dell θεωρω πως ειναι οι καλυτερες στα χρηματα αυτα.

Ηχεια δεν εχει και παρα πολυ ποιοτικα (δεν ειναι και ηχεια Beats audio των Hp για παραδειγμα). Ειναι απλα αξιοπρεπη ηχειακια.

Δημοσ.

Dell +1

Έχω XPS Μ1330 και από θέμα σέρβις μόνο τα καλύτερα. Μία μέρα πήρα τηλ την άλλη το απόγεμα ο τεχνικός ήρθε σπίτι μου και άλλαξε το dvd drive. Αυτά τα slim drives είναι περίεργα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...