friendgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Έσβησα κατα λαθος ενα doc που είχα στο desktop και απο το recycle byn Πως μπορώ να το ανακτήσω ? Τραγικο Λαθος .....
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 1ον Mην γραψεις τιποτα στον συγκεκριμενο δισκο, που βρισκοταν το αρχειο. 2ον Παρε ιδεες απο αυτο το thread για software που μπορεις να χρησιμοποιησεις προκειμενου να το ανακτησεις.
marios32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κατεβάζεις το free, ακολουθάς τον οδηγό. Βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην κάνεις μετακινήσεις αρχείων ή εγγραφές για να μην τα σβήσεις μια και για πάντα, όμως εσύ είσαι σε κάδο ανακύκλωσης οπότε ίσως να μην υπάρχει τέτοιο θέμα. Καλή τύχη.
theef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εγώ έχω το auslogics boostspeed και έχει και file undelete μαζί με τα άλλα εργαλεία για καθαρισμό δίσκων... Είναι πολύ καλό για τέτοιες περιπτοσούλες και θα σου δουλέψει άψογα....
friendgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Κατεβάζεις το free, ακολουθάς τον οδηγό. Βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην κάνεις μετακινήσεις αρχείων ή εγγραφές για να μην τα σβήσεις μια και για πάντα, όμως εσύ είσαι σε κάδο ανακύκλωσης οπότε ίσως να μην υπάρχει τέτοιο θέμα. Καλή τύχη. Δυστυχώς τίποτα .... κανένα αποτέλεσμα. Εγώ έχω το auslogics boostspeed και έχει και file undelete μαζί με τα άλλα εργαλεία για καθαρισμό δίσκων... Είναι πολύ καλό για τέτοιες περιπτοσούλες και θα σου δουλέψει άψογα.... Θα το δοκιμάσω αύριο αν και έκανα install ένα κάρο προγράμματα χωρις αποτέλεσμα. Ενα απλό doc ήτανε άλλα με πολύ στοιχειά μέσα ..... έχασα δουλειά μιας εβδομάδας
theef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα το δοκιμάσω αύριο αν και έκανα install ένα κάρο προγράμματα χωρις αποτέλεσμα. Ενα απλό doc ήτανε άλλα με πολύ στοιχειά μέσα ..... έχασα δουλειά μιας εβδομάδας Περιμένω να μου πεις αν δούλεψε... Όχι ότι έχω αμφιβολίες για το αν δουλεύει αλλά απλά να ξέρω...
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αφού έκανε Install «ένα κάρο προγράμματα» όπως λέει και ο ίδιος μην περιμένεις και πολλά,μπορεί βέβαια να σταθεί τυχερός και να μην γράφτηκε κάτι πάνω από το παλιό doc αλλά......χλοοοοομόόόόόόόό.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 τα καλυτερα ειναι το active file recovery και το ontrack easy recovery..ειναι τα 2 κορυφαια..αλλα ειναι επι πληρωμη...αλλα αποτι ειδαμε..εγραψες αρχεια απο πανω..και δεν επρεπε να τον πειραξεις τον σκληρο..επρεπε με το που εσβησες τα αρχεια..να βγαλεις τον σκληρο και να τον βαλεις σε ενα αλλο pc σαν δευτερον και να τον scanαρεις με ενα απο τα παραπανω προγραμματα
flik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Αν η ανάκτηση γίνει αμέσως μετά το σβήσιμο, τρέχοντας το πρόγραμμα απο άλλο partition η απο άλλο σκληρό καλύτερα, τότε έχεις 99.9% επιτυχία. Έχω σβήσει φάκελο με 30+GB αρχεία εικόνες και βίντεο και τον ανέκτησα εξ' ολοκλήρου. Εσύ πότε το κατάλαβες οτι το έσβησες;
eprototype Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 πωωωω ρε και εμένα χθες μου έσβησε η αδερφή μου καπια αρχεία από της λήψεις και έψαξα αλλά δεν μπορώ να τα βρω με διάφορα προγράμματα τι μπορώ να κάνω????? με το R-Studio κάνω δουλια???? VIDEO How to recover lost data with R-Studio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα