Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσβησα κατα λαθος ενα doc που είχα στο desktop και απο το recycle byn

Πως μπορώ να το ανακτήσω ?

Τραγικο Λαθος .....

Δημοσ.

Κατεβάζεις το free, ακολουθάς τον οδηγό.

Βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην κάνεις μετακινήσεις αρχείων ή εγγραφές για να μην τα σβήσεις μια και για πάντα,

όμως εσύ είσαι σε κάδο ανακύκλωσης οπότε ίσως να μην υπάρχει τέτοιο θέμα.

Καλή τύχη.

Δημοσ.

Εγώ έχω το auslogics boostspeed και έχει και file undelete μαζί με τα άλλα εργαλεία για καθαρισμό δίσκων... Είναι πολύ καλό για τέτοιες περιπτοσούλες και θα σου δουλέψει άψογα....

Δημοσ.

Κατεβάζεις το free, ακολουθάς τον οδηγό.

Βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην κάνεις μετακινήσεις αρχείων ή εγγραφές για να μην τα σβήσεις μια και για πάντα,

όμως εσύ είσαι σε κάδο ανακύκλωσης οπότε ίσως να μην υπάρχει τέτοιο θέμα.

Καλή τύχη.

Δυστυχώς τίποτα .... κανένα αποτέλεσμα.

Εγώ έχω το auslogics boostspeed και έχει και file undelete μαζί με τα άλλα εργαλεία για καθαρισμό δίσκων... Είναι πολύ καλό για τέτοιες περιπτοσούλες και θα σου δουλέψει άψογα....

Θα το δοκιμάσω αύριο αν και έκανα install ένα κάρο προγράμματα χωρις αποτέλεσμα.

Ενα απλό doc ήτανε άλλα με πολύ στοιχειά μέσα ..... έχασα δουλειά μιας εβδομάδας :-(

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αύριο αν και έκανα install ένα κάρο προγράμματα χωρις αποτέλεσμα.

Ενα απλό doc ήτανε άλλα με πολύ στοιχειά μέσα ..... έχασα δουλειά μιας εβδομάδας :-(

Περιμένω να μου πεις αν δούλεψε... Όχι ότι έχω αμφιβολίες για το αν δουλεύει αλλά απλά να ξέρω...

Δημοσ.

Αφού έκανε Install «ένα κάρο προγράμματα» όπως λέει και ο ίδιος μην περιμένεις και πολλά,μπορεί βέβαια να σταθεί τυχερός και να μην γράφτηκε κάτι πάνω από το παλιό doc αλλά......χλοοοοομόόόόόόόό.

Δημοσ.

τα καλυτερα ειναι το active file recovery και το ontrack easy recovery..ειναι τα 2 κορυφαια..αλλα ειναι επι πληρωμη...αλλα αποτι ειδαμε..εγραψες αρχεια απο πανω..και δεν επρεπε να τον πειραξεις τον σκληρο..επρεπε με το που εσβησες τα αρχεια..να βγαλεις τον σκληρο και να τον βαλεις σε ενα αλλο pc σαν δευτερον και να τον scanαρεις με ενα απο τα παραπανω προγραμματα

Δημοσ.

Αν η ανάκτηση γίνει αμέσως μετά το σβήσιμο, τρέχοντας το πρόγραμμα απο άλλο partition η απο άλλο σκληρό καλύτερα, τότε έχεις 99.9% επιτυχία.

Έχω σβήσει φάκελο με 30+GB αρχεία εικόνες και βίντεο και τον ανέκτησα εξ' ολοκλήρου.

Εσύ πότε το κατάλαβες οτι το έσβησες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...