phoenix30 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Έχω έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο με windows 7 τον οποίο ήθελα να κάνω format. Εκτελώ την συνήθη διαδικασία κανονικά, και στο παράθυρο που εμφανίζει τους δίσκους που έχει ο υπολογιαστής και τις επιλογές για τον καθέναν (διαγραφή, διαμόρφωση, δημιουργία διαμερίσματος κ.λ.π.) πατάω το κουμπί επόμενο για να ξεκινήσει η διαδικασία αντιγραφής των windows. Κατευθείαν μου βγάζει το μήνυμα: "τα windows δεν είναι δυνατόν να εγκατασταθούν γιατί δεν εντοπίστηκε κάποιο διαμέρισμα στο δίσκο". Κάνω τη διαδικασία ξανά, ξανά, ξανά, τίποτα. Να σημειώσω εδώ ότι πριν κάνω format τον δίσκο, είχε περασμένα windows από άλλο υπολογιστή και ότι εκτός από αυτό τον δίσκο έχω άλλους 2 εσωτερικούς για γενική χρήση. Αυτό που δοκίμασα στην τύχη ήταν να αποσυνδέσω τους άλλους 2 σκληρούς δίσκους και να αφήσω σε λειτουργία μόνο αυτόν που ήθελα να περάσω τα windows. Εκείνη τη φορά δε μου έβγαλε αυτό το χαζομήνυμα και η διαδικασία αντιγραφής των windows ολοκληρώθηκε κανονικότατα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό;
theef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μάλλον δεν θα είχες κάνει κάποιο διαμέρισμα ή πάτησες διαγραφή και μετά έπρεπε να ξανακάνεις διαμερίσματα...
phoenix30 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μάλλον δεν θα είχες κάνει κάποιο διαμέρισμα ή πάτησες διαγραφή και μετά έπρεπε να ξανακάνεις διαμερίσματα... Όχι, δεν έκανα τίποτα τέτοιο.
nozark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εχω μια απορια...λοιπον εδω και μερικες μερες(περιπου ενα μηνα) το pc μου σερνεται κυριολεκτικα χωρις να ειναι ιδιαιτερα φορτωμενος!!Οταν ανοιγω πολλες σελιδες στο chrome αρχιζει και μου κολλαει πολυ,ιδιαιτερα στο youtube στα video χωρις να εχω προβλημα ταχυτητας στο internet!!Γενικοτερα παρατηρω πτωση στην αποδοση του laptop μου!!Ετσι ειπα να κανω φορματ!!Να αναφερω οτι πριν κανα 1-2 χρονια το laptop ειχε windows vista και του περασα μονος μου με επιτυχια windows 7 ultimate 32bit!!Στις αρχες μου ετρεχε σφαιρα αλλα δν ειχα πανω antivirus και φοβαμαι μηπως τσιμπησε κανεναν ιο!!Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να κανω format χωρις να χασω το antivirus που εχω αυτη τη στιγμη στο laptop μ??Να διευκρινησω οτι εχω αυθεντικο το kaspersky 12 3 users και εχω κανει activate σε 3 υπολογιστες συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου!!ευχαριστω προκαταβολικα!!
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να κανω format χωρις να χασω το antivirus που εχω αυτη τη στιγμη στο laptop μ??Να διευκρινησω οτι εχω αυθεντικο το kaspersky 12 3 users και εχω κανει activate σε 3 υπολογιστες συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου!!ευχαριστω προκαταβολικα!! Για 100% σίγουρος επικοινώνησε μαζί τους με email,αλλά λογικά απλά θα ξανά κάνεις το activate και όλα καλά.
nozark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Για 100% σίγουρος επικοινώνησε μαζί τους με email,αλλά λογικά απλά θα ξανά κάνεις το activate και όλα καλά. δν εχεις και αδικο,ισως αυτη να ειναι η καλυτερη λυση!!
maik42 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 στην δικη μου περιπτωση,μετα απο 4-5 format που χρειαστηκε να κανω τον περασμενο χρονο,εκανε παντα activate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα