Προς το περιεχόμενο

Logitech G27 {Media Market)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για τιμονιέρα και 300 για παιχνιδομηχανή και άλλα 400 για τηλεόραση δεν συμφέρει να πάρεις αυτοκίνητο που σου προσφέρει και πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης??? devil.png

• Like 18
Δημοσ.

ειναι πολυ καλη τιμη!

εχω αλλαξει 2-3 g25 και αξιζει με τα χιλια αν καποιος γουσταρει εξομοιωτες οδηγησης! Μεγαλο κολλημα!

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για τιμονιέρα και 300 για παιχνιδομηχανή και άλλα 400 για τηλεόραση δεν συμφέρει να πάρεις αυτοκίνητο που σου προσφέρει και πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης??? devil.png

Ναι, αλλά άμα πάω και σπάσω το αμάξι μέσα στη λακούβα, τι πιστεύεις ότι θα συμφέρει;;)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν βρεις κ κανενα κουπονι με μειωση τιμης παει ακομα πιο κατω.κυκλοφορουν εδω στις προσφορες κατα καιρους

εχουμε δωσει παρα πολλες φορες εχε το νου σου η ζητα ολο κ καποιος μπορει να εχει

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για τιμονιέρα και 300 για παιχνιδομηχανή και άλλα 400 για τηλεόραση δεν συμφέρει να πάρεις αυτοκίνητο που σου προσφέρει και πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης??? :devil:

Ξέχασες και τη βάση (aka WheelStand Pro) :P

+1 @Zandim, κι εγώ κάτοχος G25 με WheelStand.. πολύ ευχάριστη ασχολία.. ελεύθερο χρόνο πουλάνε πουθενά;

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για τιμονιέρα και 300 για παιχνιδομηχανή και άλλα 400 για τηλεόραση δεν συμφέρει να πάρεις αυτοκίνητο που σου προσφέρει και πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης??? :devil:

χαχα... μην πάρεις και το fifa πάρε μία μπάλα από οποιοδήποτε μαγαζί με 10 ευρώ...

αν με στο χιλιάρικο είναι και τα ταξίδια από πίστα σε πίστα εγώ μαζί σου...

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη τιμονιερα ειναι απλά τέλεια.η τιμή ειναι καλή για κάποιον που έχει τα χρήματα.αξιζει τα λεφτά της!

Δημοσ.

εγω αναρωτιεμαι πως γινεται τα κουτια να χαλανε τοσο ευκολα και να βγαζει τοσα πολλα blemished box. μηπως ειναι τπτ επιστροφές για οποιοδηποτε λογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...