NinoOaoe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! Ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να δω ολα τα site στα οποια εχω δημιουργησει λογαριαμο με το email μου η εκει που ειμαι subscribed(πχ ολα τα διαφημιστικα site που μου στελνουν διαφημησεις).Αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει το πρωτο δηλαδη να ξερω που εχω λογαριασμο. Δυσκολο το κοβω ομως..
optimus_crime Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! Ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να δω ολα τα site στα οποια εχω δημιουργησει λογαριαμο με το email μου η εκει που ειμαι subscribed(πχ ολα τα διαφημιστικα site που μου στελνουν διαφημησεις).Αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει το πρωτο δηλαδη να ξερω που εχω λογαριασμο. Δυσκολο το κοβω ομως.. Εγώ προσωπικά έχω δημιουργήσει ένα text file στο οποίο γράφω τις πληροφορίες των λογαριασμών μου σε κάθε site ξεχωριστά και κάνω και κανα copy paste τα mail που μου στελνουν για confirm. Τώρα για άλλο τρόπο αντι να οργανώνεις μόνος σου τις πληροφοριές αυτές δεν ξέρω αν υπάρχει...
makfil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω δημιουργήσει ένα text file στο οποίο γράφω τις πληροφορίες των λογαριασμών μου σε κάθε site ξεχωριστά και κάνω και κανα copy paste τα mail που μου στελνουν για confirm. Τώρα για άλλο τρόπο αντι να οργανώνεις μόνος σου τις πληροφοριές αυτές δεν ξέρω αν υπάρχει... Επεκτείνοντας την ιδέα της οργάνωσης και επειδή έχω λογαριασμούς σε πολλά sites, τα κατέγραψα σε μια βάση δεδομένων access, ώστε να έχω τη δυνατότητα αλφαβητικής αναζήτησης κάθε στήλης (είτε του site, είτε του user name, είτε του pass κλπ).
atrias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 αυτό που ζητάς φίλε NinoOaoe δεν γίνεται αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καταγράφεις μόνος σου που φτιάχνεις λογαριασμούς όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω βάλε το keepass και γράφε εκεί μέσα τα πάντα έτσι και τι σου γίνεται θα ξέρεις και τους κωδικούς σου θα έχεις προστατευμένους
sargio01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν ανησυχείτε μη τυχών πάει κάτι στραβά με τον υπολογιστή σας και υποκλαπούν τα δεδομένα αυτά(!); Θεωρώ πως τέτοιες λίστες, θα ήταν καλύτερο να φυλλάσονται σε φυσικό έγγραφο (πχ εκτυπωμένη λίστα). Για software που να συντηρεί αυτά τα δεδομένα, δεν ξέρω ούτε εγώ. Ο firefox ίσως να προσφέρει κάτι αντίστοιχο εφόσον αποθηκεύει αν θέλει ο χρήστης τους κωδικούς των συνδέσεών του... δεν το ξέρω όμως, μια σκέψη έκανα. Το ζήτημα θέλει πολύ ψάξιμο.
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν ανησυχείτε μη τυχών πάει κάτι στραβά με τον υπολογιστή σας και υποκλαπούν τα δεδομένα αυτά(!); Θεωρώ πως τέτοιες λίστες, θα ήταν καλύτερο να φυλλάσονται σε φυσικό έγγραφο (πχ εκτυπωμένη λίστα). Για software που να συντηρεί αυτά τα δεδομένα, δεν ξέρω ούτε εγώ. Ο firefox ίσως να προσφέρει κάτι αντίστοιχο εφόσον αποθηκεύει αν θέλει ο χρήστης τους κωδικούς των συνδέσεών του... δεν το ξέρω όμως, μια σκέψη έκανα. Το ζήτημα θέλει πολύ ψάξιμο. Όποιος δεν εχει προστασία και φοβάται υποκλοπές, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προγράμματα που κρύβουν τα στοιχεία που θέλει.
Tony_Ts Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 βάλε το keepass και γράφε εκεί μέσα τα πάντα έτσι και τι σου γίνεται θα ξέρεις και τους κωδικούς σου θα έχεις προστατευμένους Το χρησιμοποιώ χρόνια και το προτείνω ανεπιφύλακτα και στους υπόλοιπους! Τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα χωρίς δυνατότητα ανάκτησης κωδικού αν δεν τον έχεις (χωρίς να κάνεις brute force cracking). Έχει και search που δουλεύει απρόσκοπτα. Οπότε NinoOaoe μπορείς να τα καταγράφεις όλα στο Keepass και στα σχόλια να βάζεις το email της εγγραφής, έτσι με ένα search με το email βλέπεις σε ποια site έχεις γραφτεί με αυτό. Δεν ανησυχείτε μη τυχών πάει κάτι στραβά με τον υπολογιστή σας και υποκλαπούν τα δεδομένα αυτά(!); Θεωρώ πως τέτοιες λίστες, θα ήταν καλύτερο να φυλλάσονται σε φυσικό έγγραφο (πχ εκτυπωμένη λίστα). Για software που να συντηρεί αυτά τα δεδομένα, δεν ξέρω ούτε εγώ. Έχεις δίκιο για την εκτυπωμένη σελίδα, αλλά σε κάθε site που κάνω εγγραφή, με το Keepass που χρησιμοποιώ παράγω κωδικούς με 16 γράμματα κι αριθμούς (κεφαλαία και πεζά) και φυσικά σε κάθε site έχω και διαφορετικό κωδικό. Αν τα είχα σε χαρτί, θα ήταν δύσκολο να πληκτρολογώ τους κωδικούς κάθε φορά. Επιπλέον το Keepass έχει και λειτουργία Auto-Type ώστε ν' αναγνωρίζει το παράθυρο και την ιστοσελίδα και τους πληκτρολογεί μόνο του.
NinoOaoe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 αυτό που ζητάς φίλε NinoOaoe δεν γίνεται αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καταγράφεις μόνος σου που φτιάχνεις λογαριασμούς όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω βάλε το keepass και γράφε εκεί μέσα τα πάντα έτσι και τι σου γίνεται θα ξέρεις και τους κωδικούς σου θα έχεις προστατευμένους Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια,πιο πολυ ρωτησα γιατι οσο περναει ο καιρος γινεται και πιο τρομακτικη η ιδεα του ACTA και ηθελα να ξερω που ειμαι εγγεγραμενος γιατι ποτε δεν ξερεις.. Συγκεκριμενα εψαξα και βρηκα αυτο το site το οποιο δεν ειναι καθολου κακο! Ψαχνει σε πολλα site το αναλογο username email ονομα η διευθυνση που του δινεις και σου λεει ποια site σε περιεχουν(απο μια λιστα με διμοφιλη site) Ριξτε μια ματια γιατι θα βρειτε κατι απαρχαιωμενα προφιλ σε hi5 myspace και αλλα ειτε δικα σας ειτε φιλων και εχει πλακα. http://www.spokeo.com Επισης αλλο ενα που βρηκα ειναι αυτο http://deleteyouraccount.com/ το οποιο εχει οδηγιες για το πως σβηνεις εντελως τον λογαριασμο σου απο πολλα site... Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα