KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 εχω ενα netbook hp τα κλασσικα με τον atom τον επεξεργαστη..ειχε xp και εσβηνε μονος του..και επρεπε να τον ξανανοιξεις..η cpu ανεβαζε θερμοκρασιες 70 περιπου και ζεματαγε...του εκανα format και επειδη δεν μπορουσα να του περασω τα xp του περασα τα 7 τα starter απο flash...(ειχα προβλημα με την εγκατασταση των xp απο flash..δοκιμασα ολα τα προγραμματα)..και ανεβαζε παλι θερμοκρασιες...το πηγα σε ενα μαγαζι να κοιταξει μεσα..μηπως χρειαζεται καμια παστα και ειπε οτι δεν βρηκε τιποτα..τι γινεται?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 δεν εχω ιδεα..για να το δω πρεπει να το ανοιξω..μια φορα προσπαθησα να ανοιξω και δεν μπορεσα..ενω ξεβιδωσα ολες τις βιδες..
tilbellos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν βάλεις το αυτι σου λογικα θα ακούγεται και θα βγαζει αερα. Μπορεις να δοκιμασεις με ενα προγραμμα θερμοκρασιων πχ. hwmonitor και ταυτοχρονα να βάλεις και καποιο προγραμμα να κάνει stress τον επεξεργαστή (πχ. prime95) για να δεις αν κλεινει απο θερμοκρασίες
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 εβαλα το speecy και ειδα μονο τα temps απτην cpu...το prime95 δυστυχως δεν ξερω να το χρησιμοποιω...το ειχα βαλει μια φορα και δεν ηξερα τι ακριβως να κανω
tilbellos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, επιλέγεις blend ή large FFTs και αυτο τρέχει και για να το σταματησεις πας test --> stop. Δες αν ανεβαινουν επικίνδυνα οι θερμοκρασίες (πάμω από 70-80 βαθμούς). Αν ναι τότε ίσως να μην γυρνάει το ανεμιστηράκι ή να θέλει καμια πάστα
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πάνω σε πόδια, μαξιλάρια κ κλινοσκεπάσματα καίγονται κιόλας.. μήπως κάνεις κάτι τέτοιο ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 tilbellos θα το τσεκαρω και θα σου πω...moviemaker εχει και ο αδερφος μου ενα hp netbook και δεν παθαινει αυτα τα τρελα με τις θερμοκρασιες και τα σβησιματα ακομα και πανω σε αναμμενο καλοριφερ το ειχα βαλει και δεν επαθε τιποτα..και σε μαξιλαρια και παντου..αλλα αυτο που λεω εχει προβλημα σιγουρα
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 +1 και επο εμενα στο να τσεκαρεις το ανεμιστηράκι. Κατι μου λεει οτι τον ηπιε καμπίσια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα