lanc3lot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστώ που βρήκες το "κόλπο" και φυσικά πάλι καλά που υπάρχει το XDA-Developers, δούλεψε σε μένα !!
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εκανα και πάλι την διαδικασία με άλλο email (αλλά ίδιο όνομα) και τελικά τώρα έχω 25GB. Yπάρχει τρόπος να διαγράψω τον παλαιότερο λογαριασμό ?
manosfp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γιατί το ψωμί σου τρώει; Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γιατί το ψωμί σου τρώει; Sent from my iPhone using Insomnia Όχι το παντεσπάνι . Έχω 2 λογαριασμούς με το ίδιο όνομα γι αυτό. Πάντως πιό πολύ το ξαναέκανα για το γαμώτο, να δω δηλ. αν θα πετύχει. Δεν νομίζω ποτέ πώς θα χρειαστώ 25GB. Και με 2GB ok θα ειμαι.
Deathmace Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Many many thanks στα παιδιά που το βρήκαν και στον topic starter
kmarios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με την δεύτερη τα κατάφερα με emulator thanks topic starter
ziggywas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Τελικα βρήκα κι εγω ένα κινητο φίλου και δούλεψε μια χαρα (κι ας έκανα μια ώρα να βρω πως εγκαθιστάς εφαρμογές στο android εκτός android market - πρωτη φορα επιανα κινητο με android στα χερια μου, είμαι χρονια iPhone user)! Χίλια ευχαριστώ!
teodor_ch Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 όσοι δεν έχετε android κινητό και το κάνατε μέσω emulator, μπορείτε να μου πείτε πώς το κάνατε? βάλατε το market στον emulator ή εγκαταστήσατε μόνο το dropbox.apk ?
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 όσοι δεν έχετε android κινητό και το κάνατε μέσω emulator' date='μπορείτε να μου πείτε πώς το κάνατε? βάλατε το market στον emulator ή εγκαταστήσατε μόνο το dropbox.apk ?[/quote'] Προφανώς δεν ειναι απαραιτητο να εγκατάστησεις το market, αν μπορεις να εγκαταστήσεις απευθείας το πατσαρισμενο dropbox.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην καταλάβουν στο DB ότι δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιήθηκαν τόσα HTC μαζεμένα; Μήπως κλειδώσουν τπτ accounts όλα μαζί στην ψύχρα;
dj_neo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Να κλειδώσουν χωρίς προειδοποίηση δεν νομίζω. Θα είναι μεγάλο το κόστος και για τους χρήστες αλλά και για την εταιρία. Ίσως αφαιρέσουν τον extra χώρο από τις fake ενεργοποιήσεις. Ίδωμεν...
manosfp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μπα, δε νομίζω. Θα είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο. Sent from my iPhone using Insomnia
NightOwl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το έκανα χτες αλλά πήρα μόνο τα 250 ΜΒ, αν κατάλαβα καλά προτείνετε οτι για να δουλέψει θα πρέπει να έχουν πρώτα συμπληρωθεί τα βήματα του guide αλλά σε μένα που τα είχα συμπληρώσει πριν κάνω τη διαδικασία (το δουλεύω αρκεοτύς μήνες σε pc και κινητό άρα εξ ορισμού ήταν συμπληρωμένα) δε δούλεψε. Κατάλαβα κάτι λάθος?
manosfp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μια χαρά κατάλαβες. Δυστυχώς δεν έχουμε βρει ακόμα την αιτία που δεν δουλεύει σε μερικούς.Ούτε και το αινιγματικό mail που λέει "visit.... to claim" Sent from my iPhone using Insomnia
kmarios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 όσοι δεν έχετε android κινητό και το κάνατε μέσω emulator, μπορείτε να μου πείτε πώς το κάνατε? βάλατε το market στον emulator ή εγκαταστήσατε μόνο το dropbox.apk ? θα εγκαταστήσεις απευθείας το πατσαρισμενο dropbox..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα