Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. -windows XP sp2-

Απο εχτες που εφαγε ενα ξαφνικο restart το pc(λογο πτωσης ρευματος)προσπαθω να το ανοιξω και ενω ξεκιναει κανονικα αρχιζει και κολαει!!! και οταν πατησω να μπω με το USER μου και τελικα οταν ξεκολαει καπως και μπαινει..μου εμφανιζει το ΦΟΝΤΟ της επιφανειας εργασιας..ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...!!! Ουτε εικονιδια,ουτε μπαρα εργασιων,ουτε τιποτα..

Κλικ στο κενο που κανω παλι δεν κανει τπτ..

μονο με ctr-alt-del ανοιγει τις διεργασιες.

Δοκιμασα εκλεισα το explorer.exe το ξανα-ανοιξα...ΤΙΠΟΤΑ!

Εκανα restart με κανονικη εκινηση, εκανα με σχεδον κανενα προγραμμα..μονο τα απαραιτητα..παλι ΤΙΠΟΤΑ.

Ξεκινησα με F8 να μπει σε τελευταια σωστη εκκινηση ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Ξεκινησα και με ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...μπηκα σαν ADMINISTRATOR αλλα και εδω κολαει και τελικα εμφανιζει ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ αυτη τη φορα και παλι ΟΠΩΣ και πριν ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΠΛΙΝ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΦΟΡΜΑΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ???

ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ KATI ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.

Τοτε πηγα και βρηκα την επιφανεια εργασιας τον φακελο και πατησα δεξι κλικ και ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ και εκ-δια ΜΑΓΕΙΑΣ..

ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

Μαζι ομως με 3 παραθυρα ERROR που ελεγαν κατι για την καρτα γραφικων οτι δεν εχω τους σωστους drivers.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Αν ξανακανω restart πολυ φοβαμαι οτι θα εχω τα ιδια παλι!!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ οτι στις ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ πλεον λειτουργουν 2 explorer.exe <ένας με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ EXPLORER.EXE που υπηρχε και πριν και ενας με μικρα explorer.exe που πιστευω χαρη σε αυτον μπορω και βλεπω την επιφανεια εργασιας.>

Δημοσ.

Κάνε system restore.

Αλλιώς θυμίσου αν είχες κάνει εγκατάσταση κάνα πρόγραμμα "antivirus","pc checker" ή κάτι παρόμοιο γιατί η "εξαφάνιση" της επιφάνειας εργασίας μου θυμίζει έναν παρόμοιο ιό/trojan!

Σε τέτοια περίπτωση κατέβασε το malware bytes,κάνε του τελευταία ενημέρωση κι έπειτα μπες σε safe mode στα win και κάνε ένα scan!Από εκεί θα είσαι κομπλέ!Και για να είσαι σίγουρος κάνε έπειτα και ένα scan και με το antivirus που έχεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...