Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε η οθόνη του λάπτοπ μου και στα πλάγια εμφανίζεται μαύρη(στένεψε),. Δηλαδή μίκρυνε η οθόνη. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και πάλι τα ίδια. Μας εγκαταλείπει δηλαδή;

Δημοσ.

Καλησπέρα, όταν λες "μίκρυνε η οθόνη" εννοείς ότι βλέπεις 2 μαύρες μπάρες δεξιά κι αριστερά? Μήπως έχεις μικρύνει την ανάλυση και το laptop δεν κάνει zoom (πολλά έχουν ρύθμιση στο bios)?

Δημοσ.

Αν μπορείς σύνδεσε τον φορητό με μία άλλη οθόνη. Αν και εκεί σου κάνει τα ίδια ίσως είναι κάρτα γραφικών. Στις αναλύσεις της οθόνης σιγουρέψου πως δεν έχει αλλάξει η ανάλυση.

Δημοσ.

Ναι. Δεν το πείραξα όμως σε ποιες ρυθμίσεις να κοιτάξω;

Αν έχεις win vista/7 βεβαιώσου ότι η ανάλυση της κάρτας είναι η προτεινόμενη από το σύστημα (φαίνεται εμφανώς στις ρυθμίσεις). Στο bios δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί κάθε κατασκευαστής ακολουθεί τη δική του φιλοσοφία. Λογικά, αν το ψάξεις, θα πρέπει να κοιτάξεις στην ενότητα που αφορά την οθόνη και θα πρέπει να βρεις normal/zoom/full screen επιλογές.

Δημοσ.

Χάλασα την θόνη του λάπτοπ μου και στα πλάγια εμφανίζεται μαύρη(στένεψε),. Δηλαδή μίκρυνε η οθόνη. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και πάλι τα ίδια. Μας εγκαταλείπει δηλαδή;

Fixd

Δημοσ.

Εμένα έτσι είχε ξεκινήσει μέχρι που δεν ξανά άνοιξε μετά όμως από αρκετό καιρό.

Το πρόβλημα ήταν η κάρτα γραφικών να έχεις στα υπόψιν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...