Sordnaxela Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Βρήκα στο γνωστό XDA-DEVELOPERS forum το εξής link για να κάνω root ή και unroot το Samsung Galaxy S Plus -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253707 Το έχει επιχειρήσει κανείς στο δικό του κινητό; Αν όχι αυτή τη μέθοδο κάποια άλλη που να δουλεύει σίγουρα; Φοβάμαι μην κάνω το κινητό brick-ι...
Greek13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Easy Rooting Toolkit πιο εύκολο, πιο ασφαλές! Μην φοβάσαι δεν μπρικάρεται με το rooting... Και στην τελική και να το μπρικάρεις υπάρχουν αρκετοί οδηγοί για να σου δείξουν πως να κάνεις unbrick.
Sordnaxela Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Έχει κανείς galaxy s plus που να του έχει "βάλει χέρι";
alphas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν δουλεύει το Odin. Σε εμένα δουλεύει μια χαρά με SGS I9000. Είναι πολύ εύκολο να ροοτάρεις ή να φλασάρεις κάποια ROM. Μην φοβάσαι, γιατί δεν παθαίνει τίποτα το κινητό δηλαδή και να θέλεις να το χαλάσεις δεν μπορείς (software).
mpasketpro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ή πολυ απλα κατεβαζεις SuperOneClick και κανεις τη δουλεια σου..
Sordnaxela Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κανείς όμως που να έχει root-άρει το i9001? Το root θέλει backup να υποθέσω....
Greek13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κανείς όμως που να έχει root-άρει το i9001? Το root θέλει backup να υποθέσω.... Τσου... Το root δεν σβήνει απολύτως τίποτα... Γιατί δεν δοκιμάζεις με το Easy Rooting Toolkit αφού έχει επιβεβαιωθεί ότι γίνεται στην συσκευή σου... Συγκεκριμένα αναφέρει ότι δούλεψε σε: Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) OS 2.3.3 and 2.3.6 (I9001ZSKP6) & 2.3.4 firmware (i9001XXKP4)
Sordnaxela Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Συνεχίζω με διάφορες απορίες. ΟΚ. Το κινητό το root-αρα. Δεν μπορω να εγκαταστήσω το busybox και κατα συνέπεια το titanium backup. Πιο συγκεκριμένα, κατά την εγκατάσταση του busybox παίρνω το μήνυμα: installation seems to have failed. Καμιά ιδέα;
Sordnaxela Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ολα οκ. Απλα δεν επρεπε να κανω update το superuser. Εκανα καταργηση ενηνερωσεων και δουλεψαν ολα.
ask Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αρχικά έκανα root και επειτα update σε JB 4.2.2. Είμαι αρκετά noobas οπότε θέλω να ρωτήσω το root παραμένει?επίσης δεν βλέπω το google play.όταν έκανα update οτ είχα περάσει zipαρισμένο σύμφωνα με τις οδηγιες που βρήκα.μήπως δεν έγινε η εγκατάσταση του;στο αρχικό root είχα κατεβάσει το titanium backup αλλα πλεον δε βρισκω τπτ ουτε superuser ουτε τπτ.επειδη εγινε wipe&clear data χαθηκε το backup να υποθέσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα