Προς το περιεχόμενο

Plextor kai Nea "kolpakia" (?)

mandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

apo ena yamaha 16x phga se ena plextor 40x (ide, scsi oxi akoma :P) to opoio eida exei kapoia pragmata pou mou einai agnosta

ok to burn-proof, to xeroume oloi

to powerec pou mphke me thn teleytaia firmware version ti kanei???

to varirec pou einai mono gia audio cd pali? den egrapsa tpt me varirec giati den to exo psaxei katholou, einai tpt axiologo??

thnx in advance

Δημοσ.

Το powerrec ειναι ενα συστημα το οποιο αναγνωριζει ενα αδειο δισκακι και συμφωνα με μια database που υπαρχει στο firmware του recorder , επιτρεπει και την αναλογη ταχυτητα στην εγγραφη.

ΠΑΝΤΑ οταν γραφει με powerrec ειναι σιγουρο οτι το δισκακι θα ειναι γραμμενο 100% χωρις προβληματα.

Δοκιμασε αν θελεις να γραψεις ενα δισκακι που ειναι για 16χ μια με powerrec οσο το φτασει και μια χωρις powerrec στα 40χ ... Θα βρεις σιγουρα CDROM/DVDROM που θα δυσκολευονται να το διαβασουν .

Το varirec ειναι μονο για audio και αυτο που κανει ειναι να μεγαλωνει τα pits κατα την εγγραφη καθως και να ελεγχει την ενταση της ακτινας του laser , με αποτελεσμα να μειωνεται το jitter.

Ως αποτελεσμα ειναι να ειναι πιο ευκολη η αναγνωση του σε μηχανηματα που δυσκολευονται. Θελει βεβαια πειραματισμο , γιατι αν το παρακανεις και το βαλεις στο +2 , τοτε απλα θα γινει πολυ εντονη η εγγραφη στο δισκακι και δεν θα διαβαζεται πουθενα ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το varirec δεν μπορει να γραψει πανω απο 50 λεπτα μουσικης , για τον λογο οτι "απλωνει" την εγγραφη με αποτελεσμα να καλυπτει περισσοτερο χωρο στο δισκακι.

Προσωπικα το varirec ποτε δεν μου χρειαστηκε ... ολα τα δισκακια μου διαβαζονται παντου... παντως το ειχα δοκιμασει μερικες φορες .

Οσο για το powerrec , παντα ενεργοποιημενο !

Δημοσ.

eyxaristo poly gia to info, pragmatika xrisimo

na se rotiso omos kati akoma, px me to cd changer tou aytokinitou (philips, apo th mana tou to eixe to vectra) exo prob

diavazei mono verbatim kai philips diskakia kai sxedon panta me provlhma!!! den exei parousiasei prob se osa (ektos apo ena) einai grammena sto palio yamaha 16x scsi kai se taxitita 16x

se ola ta alla exei prob

sinistas na dokimaso ligo to varirec?? px kati sto -1 kai vlepoume? h einai allou to provlhma??

Δημοσ.

Και γω το ιδιο προβλημα εχω με τα radio cd/changer της Sony.Τα Mitsui(MAM-E πλεον) και τα Samsung (απο αυτα που εχω δοκιμασει) παιζουν με τα λιγοτερα προβληματα.

Δημοσ.

Ελπιζω να καταλαβα καλα ....

Το varirec , αν το δοκιμασεις , βαλτο στο 0 . Αυτο ειναι το προτεινομενο.

Αν δεν δεις βελτιωση δοκιμασε το στο +1 ή στο -1 .

Προσωπικα , με ενα changer της pioneer , διαβαζει τα παντα . Απο noname , μεχρι οτι εχω βαλει ...

Επισης , στο audio , οταν ειχα το 40αρι plextor , παντα εγραφα σε 16χ . Ποτε 24χ , που ειναι το μεγιστο που μπορει να γραψει σε audio.... οχι οτι υπηρχε λογος , αλλα δεν το θεωρουσα πουτε αναγκαιο , μια και θελω να ειμαι πιο σιγουρος οτι δεν θα βρεθει κανενα δισκακι με προβλημα .

Κανε μια δοκιμη και σε 16απλη ...

Περιεργο γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα .... Χρησιμοποιω TDK και Verbatim , κατα 80% τουλαχιστον.

Εχεις αναβαθμισει στο τελευταιο firmware ??? Ειναι το 1.05 απο οσο θυμαμαι ?? Αν οχι καντο ! ...

...Επισης ενα καθαρισματακι στο changer μπορει να κανει θαυματα καμμια φορα ;)

Μπορει να φταιει και αυτο ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...