Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα,εδω κ καιρο το pc αργουσε να φορτωσει τα win7,συγκεκριμενα κολλαει κανα 2λεπτο στην οθονη εκκινηση των win.Eκανα format περασα τους τελευταιους drivers αλλα δεν επαιξε καμια βελτιωση.Σημερα μαλιστα μου εβγαλε μνμα οτι δεν μπορει να κανει εκκινηση και ισιωσε μετα απο 3-4 restart.Καμια ιδεα? Το pc΄.gigabyte x58a-ud3r,i7 950, 6gb Kingston hyperx cl7 1333 ,gtx460,silverstone 850w

Δημοσ.

Καλημέρα, ξεκίνα από τα κλασσικά: αφαίρεσε όλες τις κάρτες PCI/PCIe που έχεις εκτός από την κάρτα γραφικών καθώς και όλες τις συσκευές USB εκτός πληκτρολογίου και ποντικιού και δες αν αλλάζει κάτι. Επίσης - αν και λίγο extreme - αφαίρεσε και το καλώδιο δικτύου κατά την εκκίνηση.

Δημοσ.

Εγώ θα ξεκινούσα από τα cd/dvd( + εξωτερικούς δίσκους) πάντως,στην οθόνη των windows ψάχνει για δίσκους να προσθέσει και αν έχουν σφάλμα αργούν να δώσουν σήμα στα windows για να συνεχίσουν.

Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις,λοιπον δεν εχω πανω κάρτες PCI/PCIe εκτος της vga,το Hard Disk Sentinel αν το ετρεξα σωστα(δεν εκανε ουτε 1 λεπτο) μου εβγαλε 2 bad sectors.Κατι αλλο που μπορει να παιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...