Neuro22 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Χρειάζομαι τα φώτα σας σε μια διαδικασία που θέλω να φέρω εις πέρας. Θέλω να αλλάξω δίσκο σε ένα Laptop (Sony Vaio) που έχω, από έναν 500gb στις 5400 στροφές που είχε από την «μαμά» του να βάλω ένα 320gb στις 7200 στροφές, έτσι για να δω αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ταχύτητα (μιας και θέλω από καιρό να κάνω και ένα format). Τα recovery dvd τα έχω. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: 1. Να βάλω απλώς τον καινούργιο δίσκο και να κάνω εγκατάσταση από τα recovery dvd (θα δουλέψει έτσι); 2. Να βάλω απλώς τον καινούργιο δίσκο και να κάνω καθαρή εγκατάσταση τα home premium 7 βάζοντας το κλειδί που έχει το αυτοκόλλητο και να εγκαταστήσω τους drivers χειροκίνητα (έτσι θα ξεφορτωθώ και τα extras της Sony); Εγκυμονεί κάποιος κίνδυνος με αυτόν τον τρόπο; 3. Να αντιγράψω το recovery partition από τον παλιό στον καινούργιο δίσκο και πώς γίνεται αυτό; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
hawkpilot Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλημέρα, κάνεις το βήμα 2 και φρόντισε να έχεις εύκαιρους τους drivers για τον SATA controller σε περίπτωση που δεν αναγνωριστεί ο δίσκος από το πρόγραμμα εγκατάστασης των win.
corrupted Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Για μενα, ξεχνα το recovery. Δεν το χρειαζεσαι. Βρες τους drivers πρωτα και μετα κανε καθαρη εγκατασταση των windows 7 βαζοντας το κλειδι που εχεις. Και αν θες να εχεις recovery, τραβα ενα backup με Acronis True Image και καθαρισες... Σ'αυτο που λεει ο hawkpilot, ξεκινα το pc απο το dvd των 7 και δες στην εγκατασταση αν αναγνωριζεται ο δισκος. Ισως να μην χρειαζεσαι SATA drivers...
Neuro22 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα