Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θελω να πάρω μια καλή καρτα ηχου εχω ακουσει για της asus ειναι καλές; τα ηχεια μου ειναι 5.1 ενας πωλητης εδω στην θεσσαλονικη με ειπε να παρω την 7.1 ds γιατι την 5.1 δεν την εχει, εγω θα εχω πρωβλημμα με 7.1 ή οχι; συγκεκριμενα ειναι ο μητσουλης διπλα στον γεωργιαδη οποιος ξερει απο θεσσαλονικη επισης αυτη που δινει αυτος ειναι ακριβη κανει 42Ε λεει ενω η 5.1 εχει 28Ε απο το eshop τι να κανω; αυτη η αλαγη θα γινει γιατι η diamond που εχω μεσα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και δεν δουλευει και στα windows 7 δεν ειναι απολυτα συμβατη και θελω να την αλλαξω

Δημοσ.

Oι asus xonar ειναι καλες και σταθερες με θεματα drivers κλπ.Με το 7.1 δεν θα εχεις προβλημα , αν το χρησιμοποιησεις ειναι αλλη ιστορια .Εχουν και καποια + ομως στα χαρακτηριστικα .Αλλα πρεπει να μας πεις και ποια 7.1 γιατι εχει βγαλει 2,3 .Παντως γενικα αν δεν ειναι πολυ μεγαλο θεμα τα επιπλεον λεφτα , προτιμησε τη , χαμενος δεν θα βγεις .

Δημοσ.

ειναι το μοντελο που λεει ο duffyduck πιο πανω η διαφορα ειναι οτι η μια εχει 28Ε και η αλλη εχει 41Ε η 5.1 και η 7,1 αντοιστηχα δεν ξερω εσεις τι μου πρωτεινεται απο to eshop να παραγγειλω 5.1 ή απο τον μητσουλη για (θεσσαλονικη)

να παρω την 7.1 ds με 42?

Δημοσ.

δηλαδη να την κρατησω την diamond;; εγω σκεφτομουνα να παω σε ασους για πιο καθαρο και ποιοτικο ηχο και να εχω φυσικα και το surround γιατι με αυτην της diamond δεν δουλευει

Δημοσ.

Η κάρτα της μητρικής σου υποστηρίζει surround μέχρι και 7.1. Μια χαρα καθαρό ήχο θα έχεις που δεν θα έχει καμία διαφορά με μια ακριβή κάρτα ήχου εκτός αν έχεις πάρα πολύ καλά ηχεία. Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα: Ποιά είναι τα ηχεία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...