Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά :) Μόλις πήρα το καινούργιο μου μεταχειρισμένο Χ10i και έχω κάποιες απορίες όσο αναφορά το τηλέφωνο.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν :)

1) Πως δημιουργείς ομάδες επαφών;;

2) Έχει την έκδοση 2.3.3 αναβαθμίζεται σε ανώτερη έκδοση; Unofficial και official εκδόσεις.

3) Με το multitasking υπάρχει εφαρμογή ή αν αναβαθμιστεί σε κάποια μεγαλύτερη έκδοση εγκαθίσταται;

Προς το παρόν αυτά για να ξεκινήσουμε :)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για τις επαφές σου προτείνω να βάλεις το excontacts, αλλά και για dialer τον exdialer.

Στο excontacts στις ομάδες πάτα το menu για νέες ομάδες. Μετά κάνεις επεξεργασία κάθε επαφή και την αναθέτει σε ομάδα

Για το multitasking αν κατάλαβα τι εννοείς, απλά κρατά πατημένο το κουμπί home για να σου βγάλει τις ανοιχτές εφαρμογές και να μετάφερεσαι από την μια στην άλλη.

Αποστολή Android με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

καλοδουλευτο φιλε μου. μονο ενα θα σου πω. προσεχε παρα πολυ τη micro USB θυρα, γιατι ειναι ευαισθητουλα..!! μην πιεζεις ΚΑΘΟΛΟΥ το καλωδιο στη θυρα, ουτε να το παιζεις δεξια-αριστερα-πανω-κατω!!

στο δικο μου Χ10 μινι τα επαιξε η θυρα και τωρα τρεχω να δω πως θα το φτιαξω! δεν στο λεω για να σε φοβισω. απλα ειναι το ευαισθητο σημειο που ειδα εγω!

Δημοσ.

Με γεια.

Ομαδες επαφων μονο πε αππ απο το μαρκετ.

2.3.3 ειναι η τελευταια, δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση. Υπαρχουν και ρομς στο xda developers αλλα πρεπει να ξερεις τι κανεις.

Για task manager επισης εχει πολλα αππς στο μαρκετ, πχ System Panel.

Δημοσ.

Τι να τον κάνετε τον task manager?Αφήστε το android να κλείνει τις εφαρμογές όποτε πιστεύει αυτό.Αλλιώς καταναλώνεται άδικα η μπαταρία

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά :) Μόλις πήρα το καινούργιο μου μεταχειρισμένο Χ10i και έχω κάποιες απορίες όσο αναφορά το τηλέφωνο.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν :)

1) Πως δημιουργείς ομάδες επαφών;;

2) Έχει την έκδοση 2.3.3 αναβαθμίζεται σε ανώτερη έκδοση; Unofficial και official εκδόσεις.

3) Με το multitasking υπάρχει εφαρμογή ή αν αναβαθμιστεί σε κάποια μεγαλύτερη έκδοση εγκαθίσταται;

Προς το παρόν αυτά για να ξεκινήσουμε :)

Ευχαριστώ

1. Ο καλύτερος τρόπος κατά τη γνώμη μου είναι να περάσεις όλες τις επαφές στο Gmail. Από εκεί μπορείς να κάνεις ομάδες επαφών, άνετα.

Τα υπόλοιπα σου τα απάντησαν τα παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...