Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Χαίρεται παιδιά Μόλις πήρα το καινούργιο μου μεταχειρισμένο Χ10i και έχω κάποιες απορίες όσο αναφορά το τηλέφωνο. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν 1) Πως δημιουργείς ομάδες επαφών;; 2) Έχει την έκδοση 2.3.3 αναβαθμίζεται σε ανώτερη έκδοση; Unofficial και official εκδόσεις. 3) Με το multitasking υπάρχει εφαρμογή ή αν αναβαθμιστεί σε κάποια μεγαλύτερη έκδοση εγκαθίσταται; Προς το παρόν αυτά για να ξεκινήσουμε Ευχαριστώ
damastes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Για τις επαφές σου προτείνω να βάλεις το excontacts, αλλά και για dialer τον exdialer. Στο excontacts στις ομάδες πάτα το menu για νέες ομάδες. Μετά κάνεις επεξεργασία κάθε επαφή και την αναθέτει σε ομάδα Για το multitasking αν κατάλαβα τι εννοείς, απλά κρατά πατημένο το κουμπί home για να σου βγάλει τις ανοιχτές εφαρμογές και να μετάφερεσαι από την μια στην άλλη. Αποστολή Android με τη χρήση Insomnia App
cabdik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 καλοδουλευτο φιλε μου. μονο ενα θα σου πω. προσεχε παρα πολυ τη micro USB θυρα, γιατι ειναι ευαισθητουλα..!! μην πιεζεις ΚΑΘΟΛΟΥ το καλωδιο στη θυρα, ουτε να το παιζεις δεξια-αριστερα-πανω-κατω!! στο δικο μου Χ10 μινι τα επαιξε η θυρα και τωρα τρεχω να δω πως θα το φτιαξω! δεν στο λεω για να σε φοβισω. απλα ειναι το ευαισθητο σημειο που ειδα εγω!
cosmic_gate Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Με γεια. Ομαδες επαφων μονο πε αππ απο το μαρκετ. 2.3.3 ειναι η τελευταια, δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση. Υπαρχουν και ρομς στο xda developers αλλα πρεπει να ξερεις τι κανεις. Για task manager επισης εχει πολλα αππς στο μαρκετ, πχ System Panel.
Meraklis56 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τι να τον κάνετε τον task manager?Αφήστε το android να κλείνει τις εφαρμογές όποτε πιστεύει αυτό.Αλλιώς καταναλώνεται άδικα η μπαταρία
Mik-1-s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 cosmic_gate αυτό που λες από το xda developers τι εννοείς;
cosmic_gate Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 cosmic_gate αυτό που λες από το xda developers τι εννοείς; Ειναι γνωστο φορουμ οπου μπορεις να βρεις εκει μη επισημα roms. (για πολλα smartphones συν το x10i). http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=617 Εχει επισης και πολλες τεχνικες πληροφοριες.
Gr_Soul Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Χαίρεται παιδιά Μόλις πήρα το καινούργιο μου μεταχειρισμένο Χ10i και έχω κάποιες απορίες όσο αναφορά το τηλέφωνο. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν 1) Πως δημιουργείς ομάδες επαφών;; 2) Έχει την έκδοση 2.3.3 αναβαθμίζεται σε ανώτερη έκδοση; Unofficial και official εκδόσεις. 3) Με το multitasking υπάρχει εφαρμογή ή αν αναβαθμιστεί σε κάποια μεγαλύτερη έκδοση εγκαθίσταται; Προς το παρόν αυτά για να ξεκινήσουμε Ευχαριστώ 1. Ο καλύτερος τρόπος κατά τη γνώμη μου είναι να περάσεις όλες τις επαφές στο Gmail. Από εκεί μπορείς να κάνεις ομάδες επαφών, άνετα. Τα υπόλοιπα σου τα απάντησαν τα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα