Giorgos09 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όντως παίζουν τα πάντα... κ η φορητότητα πληρώνεται αδρά btw... Και στα desktop μακροχρονια στην ΙΕΗ. (πρωην ΔΕΗ) Πχ ο 2760qm ειναι παραπλησιος του 2500 αλλα ο δευτερος καταναλωνει τα υπερδιπλασια βατ. Κατι αναλογο και με τις καρτες γραφικων.
Wishm@ster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ενταξει, εξαρταται για τι το χρειαζεσαι. εσυ λες οτι παιρνεις τρελο desktop με αυτα τα λεφτα, εγω εχω desktop που αξιζει τα διπλασια. το topic ειναι για gaming laptop οχι για το αν αξιζει να παρεις γενικα τετοιο laptop η οχι. και δηλαδη αν με στελνουν για τη δουλεια μου 2 μηνες στην καρδιτσα θα κουβαλαω μαζι μου οθονες πληκτρολογια και towers? ε ναι ελεος. btw ωραια και τα clevo που ανεφερε ενας φιλος. ξεφευγουν λιγο απο το budget ομως. αν τα πραγματα εχουν οπως τωρα μεχρι το πασχα που θα ειμαι αμερικη μαλλον θα χρυπησω το fullhd asus g53 με την gtx560m. μου φαινεται πως ειναι αρκετα καλο. για τα 950 ευρω του (τιμη bestbuy usa)
Lost1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Επειδή είναι ακριβά, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και παίζουν τα πάντα. Αδερφε δεν παιζουν τα παντα , νομιζεις οτι παιζουν τα παντα ...
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μήπως εννοείς ότι δεν πιάνουν τα fps που πιάνει μια desktop κάρτα; Μπορείς να δεις τι επιδόσεις έχει ένα gaming laptop με 6990m ή ακόμα καλύτερα, με 580 sli.
ektor7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αδερφε δεν παιζουν τα παντα , νομιζεις οτι παιζουν τα παντα ... Πες μας και ενα παιχνιδι που πιστευεις οτι νωμιζει οτι μπορει να παιζει,αλλα δε το παιζει τελικα!
Lost1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μήπως εννοείς ότι δεν πιάνουν τα fps που πιάνει μια desktop κάρτα; Μπορείς να δεις τι επιδόσεις έχει ένα gaming laptop με 6990m ή ακόμα καλύτερα, με 580 sli. Δηλαδη λεμε σε καποιον που παει να αγορασει ενα "gaming laptop" , οτι αυτο που πας να αγορασεις ειναι οκ για games επειδη υπαρχουν laptop που κανουν 2-3 χιλιαρικα και "παιζουν τα παντα" ? Εδω ειναι forum οχι καταστημα με laptop , δεν θα πουλαμε το παραμυθι που πουλανε τοσα χρονια εταιριες που "κατασκευαζουν" laptop / καταστηματα που πουλανε laptop ... O topic starter μπορει καποια στιγμη να ποσταρει οτι εχει προβληματα με games , εσυ τι θα του πεις ? Οταν θα ανεβαζει θερμοκρασιες τι θα του πεις ? Οταν θα το στειλει στο service και θα μεινει 1 μηνα χωρις λαπτοπ , και δεν θα του βρουν προβλημα στο λαπτοπ τι θα του πεις ? Πες μας και ενα παιχνιδι που πιστευεις οτι νωμιζει οτι μπορει να παιζει,αλλα δε το παιζει τελικα! Ανοιξε 15 παραθυρα L2 με λαπτοπ ...
haris013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ανοιξε 15 παραθυρα L2 με λαπτοπ ... +1000 θα παρει φωτια Και εγω πιστευω πως τα λαπτοπ δεν.μπορουν να αντικαταστισουν ενα gaming pc .. αλλο να εχεις λαπτοπ και να παιζεις κανα παιχνιδακι που και που και αλλο να το θες αποκλειστικα για παιχνιδια.επισεις οι τιμες ειναι τραγικες οταν στα λευτα αυτα στηνεις τερας desktop.. Sent from my GT-I5800 using Insomnia
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δηλαδη λεμε σε καποιον που παει να αγορασει ενα "gaming laptop" , οτι αυτο που πας να αγορασεις ειναι οκ για games επειδη υπαρχουν laptop που κανουν 2-3 χιλιαρικα και "παιζουν τα παντα" ? Ναι, αφού θέλει φορητότητα. Το desktop θα το κουβαλάει έτσι; Τα υπόλοιπα δε μπορώ να τα σχολιάσω.
ektor7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ανοιξε 15 παραθυρα L2 με λαπτοπ ... ????????????
haris013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ???????????? Lineage 2 ενοει Sent from my GT-I5800 using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Lineage 2 ενοει Sent from my GT-I5800 using Insomnia Τα 15 παραθυρα δε καταλαβα! Εννοει 15παραθυρα με το παιχνιδι να τρεχει και στα 15?
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εντάξει, τόσο "σοβαρό" gaming δεν έχω κάνει, το ομολογώ!
ektor7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εντάξει, τόσο "σοβαρό" gaming δεν έχω κάνει, το ομολογώ! Πραγματικα,με επιασε στον υπνο!!!
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δηλαδη λεμε σε καποιον που παει να αγορασει ενα "gaming laptop" , οτι αυτο που πας να αγορασεις ειναι οκ για games επειδη υπαρχουν laptop που κανουν 2-3 χιλιαρικα και "παιζουν τα παντα" ? Εδω ειναι forum οχι καταστημα με laptop , δεν θα πουλαμε το παραμυθι που πουλανε τοσα χρονια εταιριες που "κατασκευαζουν" laptop / καταστηματα που πουλανε laptop ... O topic starter μπορει καποια στιγμη να ποσταρει οτι εχει προβληματα με games , εσυ τι θα του πεις ? Οταν θα ανεβαζει θερμοκρασιες τι θα του πεις ? Οταν θα το στειλει στο service και θα μεινει 1 μηνα χωρις λαπτοπ , και δεν θα του βρουν προβλημα στο λαπτοπ τι θα του πεις ? Ανοιξε 15 παραθυρα L2 με λαπτοπ ... Ποιος "χρειάζεται" να ανοίξει 15 παράθυρα lineage? Get your facts right people. Σίγουρα με τα ίδια χρήματα φτιάχνεις ένα καλύτερο desktop από ότι ένα laptop για games. Τέλος. δεδομένο. γνωστό. Ο άνθρωπας ζήτησε gaming laptop. Με τον όρο gaming ο ένας φαντάζεται εικονική πραγματικότητα, 100000 fps και γενικώς παπάδες και ο άλλος καταλαβαίνει "να παίζει ανεκτά τα παιχνίδια". Λοιπόν συνεννοηθείτε για να τελειώνουμε. Το παλικάρι θέλει να παίζει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 5-10 παιχνίδια ψιλοάνετα. Προφανώς δε θέλει ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ γραφικά για τα επόμενα 5 χρόνια. Δε γίνεται. Μπορείτε να του πείτε ένα laptop που να κάνει τη δουλειά που θέλει;! Αυτό έχει σημασία. Πολλοί θέλουν να παίζουν σε laptop για πολλούς λόγους μεταξύ αυτών και εγώ. Στο φινάλε έτσι γουστάρουμε! Λοιπόν, τέτοια laptop υπάρχουν αλλά από τιμές δεν ξέρω, έχω καιρό να ασχοληθώ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το πιο απαιτητικό παιχνίδι από αυτά που θες να παίζει και να δεις τι κάρτα γραφικών έχει ως προτεινόμενη και να βρεις ένα φορητό που έχει την ίδια ή καλύτερη. Η οθόνη δε θα είναι πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, και στο σπίτι το βάζεις στην τηλεόραση ή σε μεγάλη οθόνη και είσαι άρχοντας (έτσι το έχω και εγώ, σε τηλεόραση) Άντε και καλό κάψιμο ΥΓ: Όχι lol ρε φίλε, πλιζ! DOTA2 τουλάχιστον.... ΥΓ2: Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ forever alone για να ανοίξεις 15 παράθυρα L2...... mmo είναι...του κερατά, βρες άλλους 14 και παίξε!
haris013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ενταξει ισως τα 15 παραθυρα να ειναι λιγο υπερβολη αλλα γενικα κ εγω ανοιγω ταυτοχρονα πολλα.παραθυρα γιατι πχ βαζω τον crafter να πουλαει,xpαρω 2ους παικτες με τον main και,εχω ταυτoχρονα και healer Sent from my GT-I5800 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα