Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω ενα mac αλλα δεν ξερω εαν αξιζει η αναμονη..

Σκεφτομαι να παω για καινουργιο late 2011 2.4 τι λετε μηπως να περιμενω καλυτερα;

Πρώτο σου Apple μηχάνημα θα είναι?

Εγω προτείνω να πάρεις αυτο που εχω εγω που είναι πραγματικά και γ@μω τα μηχανήματα!

http://www.skroutz.gr/s/324999/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-3GHz-i5-4GB-320GB.html

Η καινούργιο ή μεταχειρισμένο!

Δημοσ.

Εχω μαζεψει ενα αρκετα καλο ποσο απλα σκεφτομουν μηπως τελικα παρω ενα used κρατησω το υπολοιπο των χρηματων και περιμενω μεχρι τον ιουνιο οπου θα εχουν στρωσει τα οποια προβληματα στα καινουργια και αγορασω καινουργιο τοτε..

Μπορειτε να μου πειτε εμπειρικα τιμες normal για μεταχειρισμενα τα παρακατω;

Ας υποθεσουμε οτι ολα ειναι σε αψογη κατασταση..

1 -> MacBook 13' unibody late 2008 @ 2.4 = ???

2 -> Macbook pro 13 2010 @ 2.4 & 2,66 = ??

3 -> Macbook pro 13 2011 i5 = ??

Ενδεικτικα θα ηθελα να απαντησετε και γωνριζω πως ειναι ολα σχετικα απλα να εχω μια γραμμη

Δημοσ.

1 -> MacBook 13' unibody late 2008 @ 2.4 = ???

Αυτό όχι...δεν παίζει ήχο απο HDMI, έχει αδύνατη κάρτα γραφικών και μικρή αυτονομία.

Για τα παρακάτω σου απαντάω για μανίσια configuration και σε άριστη κατάσταση:

2 -> Macbook pro 13 2010 @ 2.4 & 2,66 = ??

700

3 -> Macbook pro 13 2011 i5 = ??

800-900 (είναι η περισσότερο συμφέρουσα αγορά όσο αφορά το value for money

Δημοσ.

εγ οσον θα παρεις το 17 αρι και θα τα σκασεις χοντρα γνωμη μου ειναι να περιμενεις. οι ive bridge θα βγουν 29 Απριλιου οπως ανακοινωθηκε.

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο ερώτημα με εσένα...(βέβαια για ένα 15")

Τελικα μετα απο αρκετή σκέψη,έκανα την αγορα θεωρώντας ότι θα κερδίσω σε σταθερότητα αφου έχουν λυθεί οι οποιες παιδικές ασθένειες στα MacBook. Βέβαια δεν μπορει κανείς να ξέρει και ποτε θα παρουσιαστούν τα νεα MacBook και πολυ περισσότερο ποτε θα κυκλοφορήσουν. Αν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου...που εγω δεν είχα...τοτε μόνο να κερδίσεις μπορείς αφου είναι μάλλον βέβαιο πως ακόμα κι αν αποφασίσεις να αγορασες το μοντέλο που κυκλοφορεί σήμερα,την περίοδο που θα ανακοινωθούν τα νεα MacBook τοτε το πιθανότερο είναι να κερδίσεις και σε κόστος αγοράς. Χωρίς να το ξέρω με σιγουριά,άκουσα ότι το 17" θα κυκλοφορήσει με διάφορα εώς και 6 μηνών απο τα 13" και 15". Τώρα...τι ισχύει μόνο η apple γνωρίζει και γελά πιθανόν με τις υποθέσεις μας!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...