meletis_m Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Πλέον είναι υποχρεωτικό το τράβηγμα του καλωδίου ; Θέλω να βάλω σε διαμέρισμα παλιό , στο οποίο έχει αναβαθμιστεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Στη ΔΕΔΔΗΕ που τηλεφώνησα δεν μου το είπαν ως απαραίτητο όπως ήταν πριν κάτι χρόνια . Μόνο τη χρέωση του μετρητή μου είπαν 42,1€.
narta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πλέον είναι υποχρεωτικό το τράβηγμα του καλωδίου ; Θέλω να βάλω σε διαμέρισμα παλιό , στο οποίο έχει αναβαθμιστεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Στη ΔΕΔΔΗΕ που τηλεφώνησα δεν μου το είπαν ως απαραίτητο όπως ήταν πριν κάτι χρόνια . Μόνο τη χρέωση του μετρητή μου είπαν 42,1€.
vasilllis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πλέον είναι υποχρεωτικό το τράβηγμα του καλωδίου ; Θέλω να βάλω σε διαμέρισμα παλιό , στο οποίο έχει αναβαθμιστεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Στη ΔΕΔΔΗΕ που τηλεφώνησα δεν μου το είπαν ως απαραίτητο όπως ήταν πριν κάτι χρόνια . Μόνο τη χρέωση του μετρητή μου είπαν 42,1€. Δεν ειναι υποχρεωτικο 1
takoulou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Πλέον είναι υποχρεωτικό το τράβηγμα του καλωδίου ; Θέλω να βάλω σε διαμέρισμα παλιό , στο οποίο έχει αναβαθμιστεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Στη ΔΕΔΔΗΕ που τηλεφώνησα δεν μου το είπαν ως απαραίτητο όπως ήταν πριν κάτι χρόνια . Μόνο τη χρέωση του μετρητή μου είπαν 42,1€. Πλέον οι νέοι μετρητές δεν θέλουν κανένα νέο καλώδιο 1,5 όπως ήταν παλια.. Και ούτε θέλει ΥΔΕ.. 2
meletis_m Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, takoulou είπε Πλέον οι νέοι μετρητές δεν θέλουν κανένα νέο καλώδιο 1,5 όπως ήταν παλια.. Και ούτε θέλει ΥΔΕ.. Άρα προχωράω σε αίτηση . Ρώτησα γιατί η πολυκατοικία είναι του 1975 και δεν έχουν αλλάξει μετρητές . Στο διαμέρισμα μόνο έχω κάνει ανακαίνιση εννοείται.
takoulou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, meletis_m είπε Άρα προχωράω σε αίτηση . Ρώτησα γιατί η πολυκατοικία είναι του 1975 και δεν έχουν αλλάξει μετρητές . Στο διαμέρισμα μόνο έχω κάνει ανακαίνιση εννοείται. Προχωράς κανονικά.. Να πληρωσεις το ποσο και μετά θα τοποθετηθε ο νέος ηλεκτρονικος μετρητής... Αυτό μπορεί να παρει απο 10 μέρες έως και 2-3 μήνες.. Ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανήκεις.. Αν υπάρχει το υλικό.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά, μην φανταστείς ότι και παλιά το έβαζαν εκ των υστέρων, όταν απαιτούνταν. Έπαιζε το γνωστό κόλπο με το AVA ( όσοι ηλεκτρολόγοι διαβάζουν, καταλαβαίνουν). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από MauroPaltoudias
james01gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 11:43 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Καλά, μην φανταστείς ότι και παλιά το έβαζαν εκ των υστέρων, όταν απαιτούνταν. Έπαιζε το γνωστό κόλπο με το AVA ( όσοι ηλεκτρολόγοι διαβάζουν, καταλαβαίνουν). όταν μιλάμε για καλώδιο παροχής που έχει μέσα χοντρά καλώδια, πως να σου περάσει από το ρολόι έως τον πίνακα καλώδιο; ειδικά εάν είσαι πολυκατοικία. δεν γίνεται ενώ είναι πιθανό να κάνεις και ζημιά. άσε που πρέπει να ανοίξεις τα πάντα από το ρολόι έως τον πίνακα. και δεν είναι πάντα εφικτό αυτό.
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, james01gr είπε όταν μιλάμε για καλώδιο παροχής που έχει μέσα χοντρά καλώδια, πως να σου περάσει από το ρολόι έως τον πίνακα καλώδιο; ειδικά εάν είσαι πολυκατοικία. δεν γίνεται ενώ είναι πιθανό να κάνεις και ζημιά. άσε που πρέπει να ανοίξεις τα πάντα από το ρολόι έως τον πίνακα. και δεν είναι πάντα εφικτό αυτό. Ξαναδιάβασε τι γράφω παραπάνω, λίγο πιο προσεκτικά. Αν είσαι ηλεκτρολόγος, θα καταλάβεις το πνεύμα. Αλλιώς προσπέρασέ το. Στις 15/1/2022 στις 11:43 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Καλά, μην φανταστείς ότι και παλιά το έβαζαν εκ των υστέρων, όταν απαιτούνταν
nvel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Το έβαζαν όταν χρειάζονταν πραγματικά, αλλιώς υπήρχαν και τα ρετάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα