Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αλλαξει συνδεση απο 2μβπσ σε 8μβπσ και η συνδεση στο παιχνιδι online ειναι η ιδια και καπως χειροτερη απο την προηγουμενη ταχυτητα!υπαρχει κατι που μπορω να κανω η γτ συμβαινει αυτο?!

Δημοσ.

Φιλε μου η ταχυτητα των 2mb ειναι αρκετη για να παιξεις,οποτε τα 8mb ειναι υπεραρκετα.

Η κακη συνδεση δεν εχει σχεση με τη ταχυτητα,κ εγω το ιδιο εχω που πηγα απο τον ΟΤΕ σε αλλη εταιρια,στο PEs εχω καποια μικροπροβληματακια 2-3 στιγμιαια κολληματα σε καθε αγωνα σχεδον.

Φανταζομαι θα χεις ασυρματο ιντερνετ?

Δημοσ.

ασυρματο και ενσυρματο αλλα χρησιμοποιω ενσυρματο οταν παιζω για αυτο και παραξενευομαι!

Αρα δε φταιει η ασυρματη συνδεση αφου το κανει κ με το καλωδιο.

Αλλαξες κ παροχο ή μονο ταχυτητα;

Δημοσ.

μαλλον εχεις πολυ ping. να σου πω μηπως εχεις μπει σε σερβερ αμερικης ή τιποτα τετοιο? γιατι ειχα παθει κ εγω το ιδιο. και κολλαγα πολυ και τελικα ημουνα σε σερωερ αμερικης :P σε αλλο παιχνιδι το ειχα παθει

Δημοσ.

Τοτε παρε τηλ. στην εταιρια που εισαι κ πες τους το.

Λογικα δικο τους θα ειναι το προβλημα,εφοσον πριν δεν ειχες προβληματα στη συνδεση στο pes.

Δημοσ.

μπορει πριν στα 2 Mbps να ηταν Fast και τωρα να ειναι Interleave στα 8.οποτε καλο ειναι να ζητησει να τον βαλουν σε fast path.β.να κλεισει firewall σε ρουτερ και Pc και γ.να κανει Port forward.

Δημοσ.

μισο γιατι μπερδευτικα γενικα στην ελλαδα σε ολα τα παιχνδιαι το Ping ειναι ψιλο ανεβασμενο!οταν λετε οτι μπορει να ειμαι σε αλλο server πως γινεται να ειμαι αμερικης και πως το αλλαζω και τελικα τι περνω τηλεφωνο και λεω τι κανω???ευχαριστω

Δημοσ.

το πως το αλλαζεις δεν ξερω να στο πω.για το Fast path παιρνεις τηλ τον παροχο σου και λες θελω fast path αντι για Interleave>το τι απο τα δυο εχεις τωρα ισως να μπορεις να το δεις μεσα απο τον ρουτερ στην καρτελλα που γραφει ποσο συγχρονιζεις και εχει και τα Margin/attenuation.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...