Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο σκεψη λεω να κανω αναβαθμιση στο HTPC της υπογραφης.

Ψαχνωντας ομως εχω χαθει λιγο μιας και βασικη προυποθεση ειναι τα SATA..... οποτε αν εχει κανεις καμια ιδεα με τουλαχιστον 8 SATA ειναι καλοδεχουμενη.

Να συμπληρωσω οτι δεν εχω προβλημα πλατφορμας (INTEL,AMD) απλα στο συνολο δεν θελω να ξεφυγω.

Δεκτες και προτασεις μεταχειρισμενου αν εχει καποιος απο εδω και δεν το εχει παρει το ματι μου... :-D

Δημοσ.

Μετα απο σκεψη λεω να κανω αναβαθμιση στο HTPC της υπογραφης.

Ψαχνωντας ομως εχω χαθει λιγο μιας και βασικη προυποθεση ειναι τα SATA..... οποτε αν εχει κανεις καμια ιδεα με τουλαχιστον 8 SATA ειναι καλοδεχουμενη.

Μπορείς λίγο να διευκρινίσεις γιατί χρειάζεσαι τουλάχιστον 8 sata και δη σε htpc?

Δημοσ.

Μπορείς λίγο να διευκρινίσεις γιατί χρειάζεσαι τουλάχιστον 8 sata και δη σε htpc?

ανοιγει video club home edition δεινοσαυρε! και δεν θελει να διαγραφει ταινιες και σειρες για κανενα λογο μαλλον :rolleyes::whistle:

Δημοσ.

Ο Sobi το βρηκε με την μια.Αν δειτε το HTPC της υπογραφης το καταλαβαινεις με την μια.

Τα 6 SATA που εχει η μητρικη τα εχω full και εχω πλεον προβλημα αποθηκευτικου χωρου οποτε ειπα να κανω μια αναβαθμιση στο hardware οχι οτι δεν μου φτανει αλλα με ενα σμπαρο δυο τριγωνια φαση.

Δημοσ.

Στο α)ειμαι ψυχασθενης στο β)μεχρι 200€ cpu+m/b

Υπαρχει μια μικρη περιτωση αν δεν μου βγαινει το κουστουμι να παω σε αγορα pci-sata καρτας.

Το μονο κακο (σπαστικο) ειναι οτι εχω 2 που ειναι και raid οποτε στην αρχη εχω να περιμενω και το bios της καρτας. :mad: :mad:

Δημοσ.

Ναι, αλλά θα θελήσεις και ram. Και αν κρίνω από την απάντηση στο υπο α ερώτημα λογικά θα θέλεις να βάλεις και κάν 8αρι gb άρα υπολόγιζε ένα 50αρικο τη ram.

Δεν έχω να σου προτέινω κάτι είναι εντελώς άσκοπο.

Δημοσ.

Μνημη υπαρχει Δεινοσαυρε.

Βασικα μαζευω πραγματα που δεν τα χρειαζομαι ε και αυτη την στιγμη εχω 16Gb DDR3 στο ντουλαπι :-D :-D (εχω και τον γιο μου να σκεφτω βλεπεις.)

Οπως ειπα αν δεν βρεθει σετακι παω και σε pci καρτουλα (μονο bios να μην μου κοτσαρι στην αρχη)

Δημοσ.

Μνημη υπαρχει Δεινοσαυρε.

Βασικα μαζευω πραγματα που δεν τα χρειαζομαι ε και αυτη την στιγμη εχω 16Gb DDR3 στο ντουλαπι :-D :-D (εχω και τον γιο μου να σκεφτω βλεπεις.)

Οπως ειπα αν δεν βρεθει σετακι παω και σε pci καρτουλα (μονο bios να μην μου κοτσαρι στην αρχη)

λοιπον φιλε μου κατανοωντας αυτο που θες θα τολμησω να σου δωσω μια λυση ξεροντας βεβαια απο την αρχη οτι τα λεφτα ειναι πολλα (και για μενα δεν αξιζει να μεταβεις σε αλλαγη μητρικης και επεξεργαστη μονο και μονο για τισ sata)

οποτε (φιλοι συνφορουμιτες μην με βρισετε :confused:)

http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=13452 169,69

http://www.msystems.gr/index.php?category=1418&product=12774 49,99

γνωριζοντας παντα οτι για να φτανοντας σε αυτα τα λεφτα βαζεισ πανω σε τουμπανο μητρικη εναν πολυ απλο επεξεργαστη που κατεμε δεν αξιζει..

μηπως απο την αλλη να κοιταηες κατι σε μεταχειρισμενη εδω στις αγγελιες για να κανεις την δουλεια σου αγοραζοντας και μια καρτα και βαζοντας ddr3 πανω μιας και ο επεξεργατης σου δεν εχει προβλημα για htpc ..

οποτε σου παραθετω ενδεικτικα το εξης....

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q3_DeluxeWiFiAP_n#specifications

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/500-core2duo-e6850-e8400-e8600-intel-celeron-420-socket-775-asus-p5q3-deluxe-wifi/

Δημοσ.

Sobi η πρωτη συνθεση καλη ειναι το μονο κακο ειναι οτι κριμα το m/b οπως λες και εσυ.Μνημες DDR3 εχω 8Gb OCZ3T1600 και 8@1866 οποτε οκ απο εκει.

Το μεταχειρισμενο δεν με χαλαει ειπα οτι δεν με ενοχλει απο την αρχη θα το δω μηπως και γιατι η τιμη ειναι καπως τσιμπημενη.

Βρε σαυρα με τον καλο λογο παντα εισαι :P πλενω τα πιατα εγω. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...