Liberito Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Συγνώμη κατ΄ αρχήν για την ερωήτηση αλλά επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα: Έχω βάλει σε ένα αρχείο excel κωδικό ανοίγματος και έκανα την γκάφα να μην το σημειώσω κάπου όπως κάνω για όλα τα άλλα αρχεία μου και τώρα που πάω να το ανοίξω έχω κολλήσει και δεν μπορώ να θυμηθώ τον κωδικό.. είναι τύπου xlsm (τι το ΄θελα....) υπάρχει τρόπος; (έστω να μου δείξει π.χ. τα τρία πρώτα γράμματα θα το θυμηθώ μετά) Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μια λυση Advanced Office Password Recovery Mια ακομα απο την Nirsoft
Liberito Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κανένα αποτέλεσμα..... το αρχείο είναι xlsm και όχι xls
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κανένα αποτέλεσμα..... το αρχείο είναι xlsm και όχι xls Αν και δεν δίνεις feedback απο τις λύσεις που σου προτείνουν, δοκίμασε το Passware Kit Enterprise ( http://www.lostpassword.com/kit-enterprise.htm ). Γνωρίζω προσωπικά οτι υποστηρίζει το επέκταμα xlsm
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ειπε "no money" στα 49€ και 30$ που του προτεινα, φανταζομαι δεν θα τολμησει να το αγγιξει το Passware
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ειπε "no money" στα 49€ και 30$ που του προτεινα, φανταζομαι δεν θα τολμησει να το αγγιξει το Passware Ερμήνευσα το no money ως no result αλλά μάλλον παρερμήνευσα. Liberito αν ψάχνεις κάτι freeware κάνε μια τεράστια λίστα με ολους τους δυνατούς κωδικούς και ξεκίνα να τους περνάς με το χέρι.
Liberito Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια... ...καλό αυτό με την λίστα, ήταν το πρώτο που έκανα.... .... ξέρω ότι είναι δύσκολο.... αν υπάρχει τρόπος να βρω έστω τα πρώτα 2-3 γράμματα μετά θα το θυμηθώ το Password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα