Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω hol εδώ και 4+ χρόνια χωρίς κανένα παράπονο όμως πριν 2 μέρες δεν μπορούσα να μπω σε κανένα site σχεδόν( μόνο στα ελληνικά έμπαινε) ενώ είχα internet, το ξεπερνάω όμως αυτό μιας και έφτιαξε. Το θέμα μου τώρα είναι ότι η σύνδεση μου ενώ συγχρόνιζε στα 12 τώρα συγχρονίζει το πολύ στα 2 έχω κάνει άπειρα restart και σε κάποια φάση συγχρόνισε στα 12 όμως μετά από κάποια ώρα έπεσε το internet για 30sec και μόλις επανήλθε είχε πέσει πάλι στα 2. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με μένα? Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ναι υπηρχε καποιο προβλημα , σχετικα με τα dns εξωτερικου, αλλα αποκατασταθηκε.

Τωρα για την ταχυτητα που επεσε τοσο πολυ, καλυτερα κανε ενα τηλ στην ΤΥ να ζητησεις εναν ελεγχο.

Δημοσ.

Έλεγξε για αρχή μήπως το splitter τα έφτυσε γιατι ειχα παρόμοιο θέμα παλιότερα και ηταν αυτό, μετα μπορείς να δοκιμάσεις στο router ενα hard reset απο το κουμπάκι απο πίσω και να ξανα περάσεις κωδικούς μήπως απλα έφαγε κανένα κόλημα, και τέλος ενα τηλέφωνο στην hol μήπως ειναι απο αυτους το πρόβλημα.

Δημοσ.

Έλεγξε για αρχή μήπως το splitter τα έφτυσε γιατι ειχα παρόμοιο θέμα παλιότερα και ηταν αυτό, μετα μπορείς να δοκιμάσεις στο router ενα hard reset απο το κουμπάκι απο πίσω και να ξανα περάσεις κωδικούς μήπως απλα έφαγε κανένα κόλημα, και τέλος ενα τηλέφωνο στην hol μήπως ειναι απο αυτους το πρόβλημα.

Χίλια ευχαριστώ φιλαράκι το spliiter έφταιγε.

Δημοσ.

Να σαι καλα , καμια φορά τα παίζουν τα splitter και ψάχνεις απο εδω και απο εκει που ειναι το πρόβλημα και τελικά ειναι κατι απλο.

Δημοσ.

παντα οταν εχετε προβλημα πριν καλεσετε παροχο δοκιμαστε παντα το ρουτερ μονο του χωρις τηλεφωνα χωρις τιποτε σε αλλη πριζα του σπιτιου.και μετα τηλεφωνακι στον Isp.μερικα προβληματα λυνονται by u

Δημοσ.

παντα οταν εχετε προβλημα πριν καλεσετε παροχο δοκιμαστε παντα το ρουτερ μονο του χωρις τηλεφωνα χωρις τιποτε σε αλλη πριζα του σπιτιου.και μετα τηλεφωνακι στον Isp.μερικα προβληματα λυνονται by u

Εχεις δικιο αν και το μυαλο μου πηγε και στην καλωδιακη συνδεση του σπιτιου :-D

Δημοσ.

το εξω κομματι δεν μπορει να το τεσταρει καποιος ευκολα ουτε να επεμβει οποτε τουλαχιστον οσο πιανουν τα χερια του να τσεκαρει το μεσα κομματι του σπιτιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...