Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ξεκινήσω να πουλαω ορισμένα πράγματα στο eBay. Δημιουργησα μια τυπική αγγελία αλλα μετα μου ζητούσε αριθμο λογαριασμού τράπεζας ή κάρτας. Δεν κατάλαβα καλα γιατι πριν 7 χρονια είχα γραφτεί δυστυχώς στο γερμανικό eBay & όλα μου τα βγάζει στα Γερμανικά.

Παρόλα αυτα οκ να βάλω τα στοιχεία της χρεωστικης μου που έχω & στο paypal, αυτοι θα με χρεώνουν κάτι; Θα μου στείλουν μήπως επιστολή όπως πχ κάνει & το Ricardo; Αν γνωρίζει κανείς ας μου πει γιατι δυστυχώς το eBay δεν δίνει την δυνατότητα να κανείς αλλαγη γλώσσας :(

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος υπάρχουν διαφορετικά fees. Επίσης άλλα fees έχει η δημοπρασία και άλλα η απευθείας πώληση. Δες το αγγλικό ebay για βοήθεια (αν γνωρίζεις αγγλικά).

Δημοσ.

Την αγγελία πώλησης την προ-δημιουργησα. Μου κοστίζει $0.50 (μέσω του αγγλικού site).

Το θέμα είναι ότι μόλις παταω το submit για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση με μεταφέρει στο Γερμανικό site, μου ζητά να κάνω login & να δηλώσω όπως είπα & παραπανω τραπεζικο λογαριασμό ή κάρτα. Δηλ. στο τελευταίο στάδιο εφτασα αλλα έχω κολλήσει..

Δημοσ.

Φτιάξε λογαριασμό στο paypal.com (δηλώνεις κάρτα και τραπεζικό λογαριασμό)

Φτιάξε λογαριασμό στο ebay.co.uk και δημοσίευσε την αγγελία σου στο ebay.co.uk για να ξεμπερδεύεις με τα γερμανικά

Δημοσ.
Φτιάξε λογαριασμό στο paypal.com (δηλώνεις κάρτα και τραπεζικό λογαριασμό)

Φτιάξε λογαριασμό στο ebay.co.uk και δημοσίευσε την αγγελία σου στο ebay.co.uk για να ξεμπερδεύεις με τα γερμανικά

Έχω PayPal & eBay εδω & χρονια. Έχω τουλάχιστον 200 θετικές στο feedback & δεν θέλω να χάσω το account. Με άλλο μάτι ο αγοραστής θα κοιτάξει ένα πωλητή με 200 κριτικές & άλλο με 0 αν δημιουργήσω νέο.

Δημοσ.

Για να μην το μπερδεύουμε άλλο.

1. Πέρασε τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού στο paypal.

2. Γίνε μέλος στο ebay.co.uk και κάνε μια εικονική πώληση (δεν χρειάζεται να την ολοκληρώσεις). Δες το στάδιο που επιλέγεις ως τρόπο πληρωμής σου το paypal.

3. Ίδια ακριβώς στάδια πώλησης έχουν όλα τα ebay. Αντέγραψε την μεθοδολογία για το γερμανικό. Δες και translate.google.gr αν κολλήσεις κάπου

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω μπερδευτεί κάπως με τις πωλήσεις στο ebay και ομολογώ θα ήθελα "τα φώτα σας". Τσεκάρω ότι δέχομαι μόνο Paypal για να πληρωθώ αλλά έχω μπερδευτεί στο κομμάτι που αφορά τους φόρους (fees) που πληρώνουμε στο ebay. μου δίνει 3 επιλογές για να πληρώσω τα fees το paypal, μία πιστωτική και το τραπεζικό λογαριασμό. Εάν εγώ δεν επιλέξω το paypal και βάλω τη πιστωτική η πληρωμή επηρεάζεται από αυτό; πιο συγκεκριμένα το Pay pal κάνει εκεί την άμεση μεταφορά χρημάτων ή την αφήνει μέσα στο pay pal και τη στέλνω εγώ μετά σε κάποιο λογαριασμό;

και μία δεύτερη ερώτηση σαν μεταφορικές χρησιμοποιούμε τα ΕΛΤΑ ή κάτι άλλο; Οι πωλήσεις που με ενδιαφέρουν είναι γραμματόσημα οπότε μιλάμε για ελάχιστο βάρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...