Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω ενα Xbox αλλα δεν γνωρίζω τα μοντέλα. Έχω ακούσει ότι υπάρχει το 360 και το Slim, ποιες είναι από οι διαφορες; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να έχω δωρεάν παιχνίδια και Xbox live. Αν ναι, επηρεάζει τη ταχύτητα η τα γραφικά;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Να σαι καλά! Στο Xbox Live, στο internet λέει πως το δωδεκάμηνο κάνει 60$. Μπορώ να πληρώσω με Paysafe;

Νομίζω έχει να κάνει από το που το αγοράζεις. Λογικά αν αγοράσεις από Ελλάδα μία xbox live κάρτα θα κάνει μόνο για ελληνικούς λογαριασμούς, από Αγγλία για αγγλικούς κλπ. Ας απαντήσουν άλλοι εδώ που γνωρίζουν περισσότερα.

Δημοσ.

Νομίζω έχει να κάνει από το που το αγοράζεις. Λογικά αν αγοράσεις από Ελλάδα μία xbox live κάρτα θα κάνει μόνο για ελληνικούς λογαριασμούς, από Αγγλία για αγγλικούς κλπ. Ας απαντήσουν άλλοι εδώ που γνωρίζουν περισσότερα.

Δλδ αν κάνω sign up από την ελληνική σελίδα του Xbox, τότε μπορώ να πάω σε ένα περίπτερο και να πάρω μια Paysafe;

Δημοσ.

Δλδ αν κάνω sign up από την ελληνική σελίδα του Xbox, τότε μπορώ να πάω σε ένα περίπτερο και να πάρω μια Paysafe;

Δεν ξέρω πως λειτουργεί με paysafe. Ξέρω πως απλά άμα πάρεις μια prepaid κάρτα σαν αυτή βάζεις τον κωδικό και έχεις xbox live premium λογαριασμό για 12 μήνες. Περίμενε να σου απαντήσουν και οι άλλοι να έχεις μια πλήρη άποψη.

Δημοσ.

οι περισότεροι αγοράζουμε απο εδώ.

http://www.goldxbox.gr/

το παλικάρι είναι έλληνας με απίστευτες τιμές!

Ωραίο φαίνεται. Είναι όμως αξιόπιστο; Επίσης και εκεί λέει ότι πρέπει να έχω Ευρωπαϊκό λογαριασμό, αυτό πώς το καταλαβαίνω;

Δημοσ.

Κάνεις εγγραφή μέσω του Xbox και βάζεις στο locale την επιλογή Greece ή οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Καλύτερα όμως βάλε Ελλάδα, γιατί στις υπόλοιπες χώρες σου ζητάει διευθύνσεις, Zip codes κτλ.

Δημοσ.

Κάνεις εγγραφή μέσω του Xbox και βάζεις στο locale την επιλογή Greece ή οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Καλύτερα όμως βάλε Ελλάδα, γιατί στις υπόλοιπες χώρες σου ζητάει διευθύνσεις, Zip codes κτλ.

Και θα χρειαστω άλλο mail;

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται. Είναι όμως αξιόπιστο; Επίσης και εκεί λέει ότι πρέπει να έχω Ευρωπαϊκό λογαριασμό, αυτό πώς το καταλαβαίνω;

όχι δεν είναι αξιόπιστο. στο είπα για να χάσεις τα λεφτά σου. και εμείς έχουμε λεφτά για κάψιμο γι αυτό ψωνίζουμε απο εκεί.

να αγοράσεις συνδρομή δεν έχεις πρόβλημα που έχεις φτιάξει το λογ/σμο σου.

στο να αγοράσεις πόντους για παιχνίδια παίζει ρόλο.

Δημοσ.

να ρωτησω κ γω κατι? το XBOX360 Arcade 2GB τι διαφορα εχει απο τα αλλα XBOX? δλδ γιατι δν λεγετε απλα ΧΒΟΧ360 2GB? το Arcade τι ειναι?

Δημοσ.

Ειναι απλα ονοματα 'κωδικοι' που χρησιμοποιουσε η Microsoft, π.χ η διαφορα του "Core" με το "Premium" ηταν οτι το "Premium" ειχε και σκληρο δισκο 20GB και AV καλωδιο component με οπτικη ινα. Το "Elite" ας πουμε ηταν με μαυρα πλαστικα και ειχε 120Gb σκληρο, AV βυσμα με οπτικη ινα και HDMI καλωδιο. Κατα τ'αλλα και τα 3 ηταν τα ιδια. Το "Arcade" παλι ηταν απλα νεοτερη εκδοση του "Core".

Αυτο που σε ενδιαφερει οταν αγοραζεις xbox ειναι η μητρικη. Αν πας για Fat παιρνεις μονο Jasper που ηταν η τελευταια εκδοση και ειναι κυριολεκτικα σκυλι και δε θα βγαλει ποτε rrod. Αν πας για Slim κοιτας για Trinity μητρικη αν σε ενδιαφερει το RGH.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...